To jak często będziemy robić zakupy zależy od wielkości naszej rodziny. Przykładowo, gotując we własnym zakresie przydadzą się nam produkty spożywcze wysokiej jakości. Nie zawsze je znajdziemy w lokalnych sklepach dlatego warto jest obserwować sklepy ze zdrową żywnością. W internecie z pewnością znajdziemy kilka ciekawych propozycji dlatego nie podaję żadnych. Natomiast w kwestii samych przepisów kulinarnych to świetną bazą jest ten serwis - https://uwielbiam.pl/przepis/english-breakfast Tego typu śniadanie jest na tyle uniwersalne, że przypadnie do gustu wszystkim domownikom.
Mybteraz tez kupujemy te z Lidla. I są super
Różnie czasem nawet co 2 dni i głównie w Biedronce
U nas też nie ma zależności . Jak idę na spacer to oo drodze wejdę do biedronki bo zawsze coś dokuoie czego brakuje. Natomiast na bank dwa razy w tygodniu mąż jeździ
A w jakiej cenie są w lidlu ?
Teraz były jakieś promocje w Lidlu nie dawno, w biedronce też, Kauflandzie co chwilę są jakieś
My teraz wypróbowaliśmy lupilu,ale te złote nowe . Jakoś nam się bardziej podobają niż dada bo tamte są sztywniejsze,więc przerzucamy się na lupilu
Ja tam bliżej mam do biedronki więc nie będę kombinować więcej na paliwo wyda się niż opłaci się promocją na nie
Pewnie ze tak aneczka..
Mazia te złote tez teraz mamy i super są;))
Martyna przy córce miałam te zielone też,ale chyba te są najlepsze. Podoba mi się ,że nie są tak sztywne jak Dada . Mam wrażenie,że syn też spokojniejszy jak te ma . Bo też zauważyliśmy,że przy Dada bardzo często pieluchę musiał mieć zmieniana bo coś mu nie pasowało ,a tu spokojnie wytrzyma maks te 3h
To Dobrze mazia. Tez Mi się wydawaja wygodniejsze niż z dady.. tam te z dady są sztywniejsze, masz rację
Po raz drugi wyciekł mi mocz z tych złotych z dady no dla mnie to katastrofa te pampersy
Monia moja ma 2 miesiące i w domu tylko złote nakładamy i nie mamy tego problemu
My używamy dady zlote i moim zdaniem sa najlepsze
jal siusiu uciekało, to przerzuciliśmy sie na rozmiar większy i juz nie było problemu
Monia ja ten problem miałam jak córka już chodzila tzn w nocy nam przeciekało,ale jej nie zmianialam pieluchy bo spala,ale ona już była mega ruchliwa. Do tego czasu było z nimi okej
Mazią mija jak w nocy się zasilała to ja przebrałam
nie no jak spała to juz pieluchy nie zmieniałam . Cała noc pielucha zwykle wytrzymała, ale w pewnym momencie przestała. Uważam ,ze po to ma tę pieluchę w nocy by nie pzrebierać jej co parę godzin bo wiadomo, że takie dziecko sika w nocy jak nie jest odpieluchowane
Może faktycznie zmień rozmiar. U mnie się nie zdążyło żeby siku przeleciało w nocy..
I przy 7kg dziecku używać pampersy 4?