Jajko w diecie malucha

DwarazyH a ja lubię z pomidorami :D

A nie wychodzi ci taką ciapa? :D

Oo to mój też dawał pomidory i ser to ciapy nie było.😆 

Z serem to nie haha

ser fajnie wszystko złączy;) ale jajecznica to ze szczypiorkiem i kiełbasa najlepsza;d 

Ja kiedyś słyszałam że na surowej kiełbasie się robi, ostatnio zrobiłam i w sumie wyszła normalna ale kiełbasa była sucha trochę 

na takiej kiełbasie nie robiłam, ja zawsze wędlinę daję , ale na kiełbasie się u mnie w domu robiło 

DwarazyH nie nie robi się ciapa:p na surowej kiełbasie nigdy nie robiłam:D na zwykłej tak:p

ja robie na zwykłej kiełbasie albo na parówkach ;) ale ze szczypiorkiem to już w ogóle luxusowo;) 

Szczypioreczek musi być obowiązkowo, jak to mój facet się śmieje zielsko musi być :D

a na kiełbasie tak, na szynce w sumie u mnie w domu rodzinnym się robiło

Mój synek zje jajko z każdej postaci, na początku przy rozszerzaniu diety robiłam mu pastę z jajek i awokado, polecam. I najlepiej kupować jajka ekologiczne, my akurat mamy zawsze dla synka od babci prosto ze wsi, takie najlepsze 

MamiKacperka ja mam swoje jajka od szczęśliwych kurek:D 

no szczypiorek ze swojego ogródka to musi być obowiązkowo do wszystkiego:P

Takie są najlepsze. Ja też czasami takie dostaje od dziadków 

Idziemka, to u mnie szczypiorek z doniczki hahaha prawie jak ogródek :D

ja tez czasami mam to szczęście mieć takie jajka w lodówce;) wówczas wystzsko smakuje inaczej jajecznica czy nawet zwykłe nalesniki;)

Wskazówka odnośnie wprowadzania jajka do diety dziecka. Zaczynajmy od np. Jajka na twardo a nie od jajecznicy. Wq badań najwięcej alergii/wstrząsów anafilaktycznych jest właśnie po jajecznicy 

aniaaa ale jajko na twardo jest śliskie i często dziecko nie potrafi sobie z nim poradzić. 

podaj aniu te badania, chętnie sprawdzę

My też szczypiorek zawsze swój mamy :) 

Szczypiorek to lubię z białym serem i rzodkiewka ;)

tzn gzik :D tez uwielbiam :D