Hej, poszukuję kodu 50zł rabat IKEA przy zakupach na 150. Może ktoś z Was ma i nie będzie korzystał to byłabym bardzo wdzięczna, właśnie mebluję córeczce pokój i przydałby nam się) fajnie jakby chociaż trochę zaoaszczedzić ![]()
Ja mam i nie bede korzystac. Wkleic tutaj ?
Ja muszę dobrze poszukać , bo też nie skorzystam a fajnie gdyby ktoś mógł skorzystać @Mamina mysle , że można tu wkleić ![]()
Mam nadzieje ze nikt inny nie skorzysta, bo wyraznie chce zaznaczyc ze ten kod przeznaczam dla @Mama_Wojtusia
Udało się dziękuję bardzo, materac kupiony 50 zł taniej ![]()
Już 2 materace kupione, teraz czas na łóżko ![]()
A co trzeba zrobić, żeby ten rabat dostać? Skąd wziąć kod? ![]()
Trzeba miec karte ikea family. Ja dostaje smsy raz na jakis czas z kodem
Albo być zalogowanym do aplikacji i tam przychodzą powiadomienia. Mailem też przychodzą
Nie wiem też czy przypadkiem nie trzeba być zapisanym do newslettera, bo ja rok temu nie byłam i nie dostałam a w tym się zapisałam i przyszedł ![]()
Tak, trzeba
Ja tez zrobilam juz zakupy w ikea z moim kodem. Teraz czekam az maz mi wysle swoj.
Tak trzeba byc zapisanym do newslettera - najlepiej rowniez z sms- zeby dostawiac kody.
O to dobrze wiedzieć, bo kiedyś w przyszłości może się przydać ![]()
Nie robiłam w tym roku zakupów i ja tego kodu u siebie nie widzę ![]()
Ja miałam go w spamie
@Mama_Wojtusia potrzebujesz jeszcze kod ?
A ja szkoda, że nie wiedziałam, że ta aplikacja daje jakieś korzyści, bo akurat kupowałam Trofasty do pokoju córki ![]()
Ja w sumie jak już coś chce kupić to zawsze szukam jakiś ciekawych promocji ![]()
Ja też zawsze promocji szukam
Ja staram się w ogóle porównywać ceny w różnych sklepach i kupować tam gdzie jest najkorzystniej
Ja tak samo tyle, że ja mam takiego pecha że jak chce coś kupić to promocji nie ma . Zawsze takie dobre okazje się pojawiają jak niczego mi nie potrzeba ![]()