Tak to jest z tymi promocjami. Ale warto też śledzić ceny na bieżąco bo czasem te promocje to nie promocje.
Ja różnie, akurat się przeprowadzamy, wcześniej nie myślałam, że będzie mi u niej potrzebny dodatkowy regał, a jednak nie chciało mi się z tym zwlekać, aż będzie jakaś promocja
Dziewczyny nie wiem czy wiecie bo ja odkryłam dopiero niedawno
na fb jest grupa - Lidl łowcy okazji. I tam ludzie dzielą się kuponami rabatowymi , własnymi zniżkami. Podają siebie informacje o wszelkich promocjach . Wstawiają posty , że u nich jest promocja i jeżeli są chętnie to te osoby kupują produkt i go wysyłają . Oczywiście doliczają do paczki +10 zł
na tej grupie są wszystkie sklepy nie tylko Lidl oczywiście. Ja dzięki niej dowiedziałam się o wielu promocjach i szłam do sklepu jak się udało to skorzystałam. Nie korzystałam jeszcze z tego , że ktoś mi kupił a ja dopłacałam te +10 zł
Ale oddałam swoje vouchery do biedronki. A trafiłam też na panią , która oddała mi zniżkę na bilety do kina i sporo zaoszczędziłam , około 50 zł na 4 biletach
O fajnie, dobrze wiedzieć. Wiem że są różne grupy ale tej mi nie podpowiadał fb
Akurat niedawno się dowiedziałam z tej grupy , że w dino są przeceny Lego o nawet -60%