Herbatki

Adamos, oczywiście że tak. Dlatego piwo bezalkoholowe często jest polecane na rozkręcenie laktacji. 

Adamos daj sobie jeszcze czas to nie działa tak od razu. 

Musisz zerknąć na skład piwa bo nie wszystkie mają slod jeczmieny. 

Adamos 150 ml t9 chyba i tak duzo jak dla mnie. U mnie jest max 30 :(

Kverve jakbym miała tylko 30 ml to musiałabym karmić małego mm. On już zaczyna więcej jeść i ja nie wyrabiam. Trudno jak będę musiała do karmie go sztucznym nie będę go głodzić. 

Kupiłam w aptece u nas femaltiker koszt 41 zł a w internetowej ok 30.piekna różnica. Jak mi pomoże to kupię przez internet. 

Adamos a Ty jesteś kpi? Bo skąd wiesz ile zjadl z piersi? 

Kverve ja odciagam pokarm laktatorem i je z buteleczki. 

Adamos, niestety ta cena rzeczywiście przeraża. Ja kupowałam w aptece internetowej Gemini, przy okazji robiłam zapas innych rzeczy dla małej czy dla siebie. Opłacało się w porównaniu z cenami stacjonarnych aptek. 

Ok rozumiem to podwójnie ciężko:( a przeoczyłam chyba dlaczego tak karmisz? Probkem z brodawkami czy coś innego? 

Tak Kverve problem z brodawkami. Wczoraj trochę małego pomęczyłam i possal z piersi ale strasznie się przy tym denerwował bo nie leciało jak z butli. Dziś aż zastój w jednej miałam bo malo zjadał ale dobre i to. 

Adamos to walcz dzielnie :) 

On dobrze ssie późnym wieczorem a tak to jest leniwy i muszę z butelki mu dawać. Oj muszę się pomęczyć z tym laktatorem bo co zrobić. 

Adamis dasz radę! 

Adamos to dziwne, pewnie w dzień się przyzwyczaił do butelki. 

Tak Kverve łatwiej mu z butli chociaż smoczek ma dość mała dziurkę. Trochę possie i w dzień ale zaraz się nenerwuje. I chce butle ale przynajmniej trochę pobudza mi laktacje. 

Systematycznie piję HIPP. Z początku mialam nie dużo mleka wystarczało na styk a czasie nie dojadał. Teraz czuję, że mam cały czas mleko. 

Co pijesz hipp? To jakaś herbatka? 

Nawet nie wiedziałam że w zwykłych smakowych piwach 0%jest słód jęczmienny. Myślałam że tylko w karmi. 

Zdecydowanie najbardziej skuteczny będzie dla Pań Femaltiker 🙂

Femaltiker jest ok ale jak się często nie karmi lub ściąga to nic nie pomoże i ważne żeby dużo pić ja pije nawet 4 butelki 1.5 litrowe wody plus roiboos melise lub herbatkę pobudzająca laktacje.