Femaltiker jest najlepszy moim zdaniem.
ja piłam piwo bezalkoholowe
Piwko bezalkoholowe i Femaltiker to moi faworyci!
Przy synku stosowałam Femaltiker. I był super :) Teraz przy córce akurat nie było w aptece i kupiłam herbatę na laktacje. (Herbatka fix suplement diety) I też się sprawdza:)
Też pomaga piwo bezalkoholowe?
Oczywiście, ponieważ zawiera słód jęczmienny
na laktacje to inkę polecali z mlekiem w szpitalu;) ja bardzo lubie teraz też pije w zastępstwie kawy ;/ czy działało na laktacje cieżko powiedzieć czy rozhuśtałam laktację częstym ściaganiem mleka czy tez przez picie inki z mlekiem, mleko sie ze mnie lało;/
Wszystko co zawiera słód jęczmienny jest dobre
Fajny pomysł
ogólnie kawy zbożowe możesz pić :)
Moja szwagierka mówiła że jej się sprawdziło picie femaltikeru
Basia mi się też sprawdzało. Ja nawet teraz sobie piłam na początku, ale w pewnym momencie było tego mleka za dużo i chyba wypiłam dwie herbatki i koniec.
Moim numerem 1 okazał się "Femaltiker"
ps polecam smak karmelowy
wystarczyło wypić 30 min przed karmieniem aby piersi napełniły się mlekiem.
Dzięki niemu udało się rozkręcić laktację i karmiłam piersią półtora roku. Aktualnie jestem w drugiej ciąży i herbatki zabieram już do szpitala. Powodzenia :)
Monika u mnie tak samo się sprawdził. Smak karmelowy był najlepszy z mlekiem
Ja wypiłam może kilka herbatek i też myślałam to potem odstawić bo mała nie nadążała już pić:)
Ale zdecydowanie takie herbatki na laktację dają bardzo dużo jak ktoś ma problem z pokarmem;)
Ja nie odczuwałam różnicy po femaltikerze ...
Według mnie bocianek był taki najbardziej znany i polecany jeśli chodzi i herbatkę i chyba nawet położna mi wtedy poleciła bocianka ,też miał fajny prosty skład i naturalny :)
bacian to stara jakas firma sprawdzona;) chociaż ja nic nie stosowałam bo problemów z laktacją nie miałam ale inke pochłaniałam w dużych ilościach a ona też napedza laktacje;)
ten karmelowy to już ma karmel w składzie, więc jednak będzie słodki i nie dla każdego .
Na mnie również Femaltiker nie działal