Herbatki

Femaltiker jest najlepszy moim zdaniem.

ja piłam piwo bezalkoholowe 

Piwko bezalkoholowe i Femaltiker to moi faworyci! 

Przy synku stosowałam Femaltiker. I był super :) Teraz przy córce akurat nie było w aptece i kupiłam herbatę na laktacje. (Herbatka fix suplement diety) I też się sprawdza:) 

Też pomaga piwo bezalkoholowe? 

Oczywiście, ponieważ zawiera słód jęczmienny 

na laktacje to inkę polecali z mlekiem w szpitalu;) ja bardzo lubie  teraz też pije w zastępstwie kawy ;/ czy działało na laktacje cieżko powiedzieć czy rozhuśtałam laktację częstym ściaganiem mleka czy tez przez picie inki z mlekiem, mleko sie ze mnie lało;/

Wszystko co zawiera słód jęczmienny jest dobre

Fajny pomysł 

ogólnie kawy zbożowe możesz pić :)

Moja szwagierka mówiła że jej się sprawdziło picie femaltikeru

Basia mi się też sprawdzało. Ja nawet teraz sobie piłam na początku, ale w pewnym momencie było tego mleka za dużo i chyba wypiłam dwie herbatki i koniec.

Moim numerem 1 okazał się "Femaltiker"

ps polecam smak karmelowy

wystarczyło wypić 30 min przed karmieniem aby piersi napełniły się mlekiem.

Dzięki niemu udało się rozkręcić laktację i karmiłam piersią półtora roku. Aktualnie jestem w drugiej ciąży i herbatki zabieram już do szpitala. Powodzenia :)

Monika u mnie tak samo się sprawdził. Smak karmelowy był najlepszy z mlekiem 

Ja wypiłam może kilka herbatek i też myślałam to potem odstawić bo mała nie nadążała już pić:)

Ale zdecydowanie takie herbatki na laktację dają bardzo dużo jak ktoś ma problem z pokarmem;)

Ja nie odczuwałam różnicy po femaltikerze ...

Według mnie bocianek był taki najbardziej znany i polecany jeśli chodzi i herbatkę i chyba nawet położna mi wtedy poleciła bocianka ,też miał fajny prosty skład i naturalny :)

bacian to stara jakas firma sprawdzona;) chociaż ja nic nie stosowałam bo problemów z laktacją nie miałam ale inke pochłaniałam w dużych ilościach a ona też napedza laktacje;) 

ten karmelowy to już ma karmel w składzie, więc jednak będzie słodki i nie dla każdego .

Na mnie również Femaltiker nie działal