Oooo wkoncu ktoś zwrócił na to uwagę ![]()
![]()
![]()
![]()
To prawda nieraz nie wiadomo nawet o co chodzi ![]()
@DaNutka zdecydowałaś się na coś ?
Na razie czasu nie mialam przez weselicho myśleć ![]()
Myślę ,że nie ja pierwsza… a pierwsza się odezwę odnośnie tej osoby bo komentarze sa bezpłciowe, bylejakie, aby tylko były i nagrody się liczyły… a tu nie chodzi o to.
Gdzie jest problem.? Nie zależy mi na nagrodach komentuje moim zdaniem normalnie ? Co było złego w wiadomości że dostawka się u nas nie sprawdziła a może hamak by przyniósł rezultat … ? Nie rozumiem tych uszczypliwości naprawdę ‚ nie zawsze mam czas pisać nie wiadomo jakie poematy ale no sorry .
Sory ale naprawdę nie wiem co tu było nie na temat … czasem faktycznie nie doczytam ostatnich tematów ale staram się być non stop na czasie . Ale skoro mamy się tak bawić to ok .
I chciałabym dodać że bardzo mi przykro , bo myślałam że to forum jest właśnie do naszych pogaduch i wszystkiego a nie do oskarżania . Jestem na początku 3 ciąży i może mam mgłę mózgową lub cokolwiek więc może nie patrzmy krótkowzrocznie . Ale ok poprostu odpuszczę w takim razie .
Ja nawet nie widziałam tej wiadomości wcześniej, dopiero teraz zauważyłam, że jest tymczasowo ukryta.
Ooo gratulacje nie chwalilas się albo mi umknęło ![]()
Przepraszamy ,że Cię uraziłam, zbyt mocno to opisałam. Poprostu ja odniosłam wrażenie patrząc do tylu po Twoich wpisach , że są żeby były. Serduszka tez dodały niektóre dziewczyny wiec im chyba też średnio się to widziało. Teraz widać od kilku dni ,że dajesz więcej z siebie wpisami ![]()
![]()
![]()
Ja nie mialam, ale kuzynka uzywala i bardzo chwalila. Dzieki temu nie musiala brac dwoch wozkow i starszak mial gdzie odpoczac. Na poczatku tez myslala o dostawce obok, ale na waskich chodnikach to byla masakra, ciagle gdzies haczyla. Hamak wedlug niej wygodniejszy i praktyczniejszy, zwlaszcza jak duzo chodzisz sama z dwojka tak jak ona ![]()
Pisałam w nowym poście z wygranymi
bardzo dziękuję
. Liczę że może uda sięby była 3 córeczka to by było takie dopełnienie naszej rodzinki
Przepraszam , i mam nadzieję że już nie sprawię kłopotu ![]()
Aaa faktycznie no tak. Gdzieś mi umknęło ![]()
Od razu lepiej czyta się twoje komentarze ![]()
Też nie chce urazić ale od twojego komentarza jednak odpowiedzi są bardziej personalne i na temat . ![]()
Dostawki wydają się wygodniejsze dla dziecka, ale jak tak patrzę jak one są ulokowane, to zastanawiam się czy by mi rąk starczyło żeby sięgnąć do rączki wózka. Nie należę do wysokich osób, więc obawiam się, że taka dostawka przymocowana za wózkiem mogłaby sprawiać mi kłopot. Musiałabym najpierw przetestować to rozwiązanie. Wózek dla dwójki niby fajna sprawa, ale ma tak duże gabaryty, że nie wiem czy się sprawdzi. Tak na spacery po wsi wokół domu może i tak, ale do mojego małego bagażnika już by się nie zmieścił. Hamak o tyle dobry, że mało miejsca zajmuje. Nie wiem jak rozwiążę tę kwestię, bo szczerze mówiąc starszak jest bardzo wózkowy
Mogę liczyć na to, że młodsze dziecko nie będzie miało asymetrii i problemów z napięciem, dzięki czemu będę mogła je nosić w chuście od pierwszych dni życia.