Dziewczyny , szukam hamaka do wózka , polecacie jakiś ? Młodsza poki co w gondoli a ciezko mi z dwoma wozkami jechać gdziekolwiek przez dzien .
Sa też takie dostawki które jadą doczepione obok wózka , ale czy przy wąskich chodnikach zda to egzamin?
Powiem szczerze że ostatnio widziałam na żywo taki hamak i nie wiem do końca czy jestem przekonana, czy postawa dziecka i kręgosłup jest w odpowiedniej pozycji. A w jakim wieku starsza? Te dostawki są troszeczkę węższe No ale wiadomo że to jednak i tak będzie ciężko na przykład wejść do jakiegoś sklepu
Za 1,5 mca będzie miała 2 latka . Wiem właśnie, dlatego też wgl nie leżała w bujakach i malo przebywała w nosidle, jedynie na czas podróży. Rozważam to bo juz kolo domu się nudzi , pomimo placu zabaw , piaskownicy, basenu ![]()
Jak sama jestem to na bank nie zabiorę dwóch wózków na spacer , a 4 wozka podwójnego juz nie bede kupowała.
Nooo to jest ekstra , a ma to szelki w razie czego ?
Ten model ma takie pasy na biodra tylko, bez tych na ramie. Ale sa rozne. Tylko ja nie mam pojecia ktora firma jest dobra bo ceny sa od 200 do i 700
Widziałam właśnie wczoraj panią z takim hamaczkiem. Wygląda całkiem fajnie, ale faktycznie ciekawe, czy kręgosłup dziecka jest tam w odpowiedniej pozycji
Widziałam taką dostawke do wózka jakąś pani na placu zabaw miałam śmiesznie to wygląda ale dziecko miało jakieś 1.5 roczku i było bardzo zadowolone ze tam jedzie w tym. Te hamaczki to takie trochę wiesz przejechać 100 metrów i tyle nigdzie dalej się nie bardzo chyba nadają dziwnie dziecko w tym leży
Co do hamakow to bym tez sie zastanowila… bo to takie na chwile jest … co do dostawek to polecalabym te z siedziskiem niz te stojace… mialam stojaca i syn chwile postal i koniec bo juz nie chcial …
Ja miałam dostawkę do wózka , kwestia przyzwyczajenia się żeby prowadzić tak wózek , też chciałam hamak ale bałam się że wózek się przeważy i wywróci . Dokładkę kupiłam na vinted więc zapłaciłam grosze a zdała egzamin
Ooo to by było fajne widać że pasek ma
Takie dostawki wydaja sie o wiele wygodniejsze ![]()
Moja przyjaciółka ostatnio szukała czegoś dla starszej córki - u niej wygrał hamak, ktory wg konsultantów dobrze wspiera kręgosłup. No i dodatkowo, hamak moze miec 5 punktowe pasy bezpieczeństwa co bylo kluczem w wyborze dla 2 latki
hamaki też zapakajają potrzeby sensowryczne i dzieciątko spokojnie może odpocząć w tej formie “dostawki”.
Wg konsultanta, dostawki na kółeczkach sprawdzą się przy starszych dzieciach
Też się obawiam że taki hamak nie jest wygodny
Widziałam.takie hamaki na vinted. Mi się wydaje, że jest tam.wygodnie.
Za jakiś czas i mnie będzie czekał taki wybór i też nie wiem jeszcze na co najlepiej się zdecydować. Dla dziecka pewnie najwygodniejszy byłby wózek podwójny, ale to są ogromne kobyły i na pewno nie zmieszczę tego do bagażnika auta. Dostawka nie wiem czy nie przeszkadza w prowadzeniu wózka? Hamak jest bardzo kompaktowy, tylko właśnie czy dziecku będzie w tym wygodnie.
No sama jestem ciekawa opinii takich hamaków
No właśnie za mała żeby siedzieć na takim stołeczku przy wózku a hamak to na krótka chwilę na przejażdżkę i boję się że bedzie przy tym chciała wyłazić co chwila ![]()
Hamak to super opcja, jeśli chodzi o przestrzeń, ale warto przetestować, czy dziecko dobrze się w nim czuje
Pierwszy raz o tym slyszę, az musze wygooglowac