Halloween 2025

No maja :see_no_evil:

U nas nazywa się to halloween ale są dzieciaczki od 3 do 14 lat i moja córka która jak to mówi utożsamia się z dziećmi więc idzie :rofl::rofl::rofl: ale ona tam tancziw centrum więc trochę ma chody hahaha. Ale dzieciaczki przebierają się za dynie pająki jakieś takie mało straszne przebrania mają

1 polubienie

My tego święta nie obchodzimy :blush:

No nie dziwię się, sama nie patrzę w stronę tych paskudztw. Nie że się boje, ale to po prostu jest brzydkie :smile:

W tym roku wystawiamy słodycze dla innych dzieci , nie chodzimy po domach ale chętnie rozdamy słodycze

Ej ale ja tez nie chce ta to patrzeć… sa obrzydliwe i budza we mnie malo ze strach to jeszcze obrzydzenie.

Właśnie wróciłam z galerii handlowej . Na każdym kroku to straszydło mój syn „ mamo ten kościotrup znowu tu jest poprowadź mnie za rękę a ja będę patrzeć na ciebie „

Powiem Ci lepiej, widzialam rolke na fejsie jak mama wlacza takiego stracha w Action chyba i on sie tak smieje jak duch przesmiewczo Ha Ha ha ha jak z horroru i ona to wlaczyla dla swojego 5 letniego synka i nahrywala… dziecko oczy jak 5zl i przerazenie a matka sie smieje … normalnie az mnie wcielo bo znam to dziecko i az mi szkoda bylo :pensive:

Ooo to Halloween dla mnie !

2 polubienia

Ja uwielbiam samą inicjatywę Halloween i żałuję, że nie obchodzi się go u nas jak w Ameryce np. Zawsze wycinam dynie, latam do sklepu po cuksy i czekam, aż przyjdą dzieciaki. Jak byłam młodsza, to sama chodziłam zbierać cukierki :sweat_smile:
Planowałam córkę przebrać za Dynie, ale nie wiem jeszcze czy znajdę strój dla niej :hear_no_evil::pleading_face: także jak ktoś ma polecajki na dziecko 74/80 to poproszę!

1 polubienie

Hm miał co roku taki strój tylko nie wiem czy aż tak mały rozmiar

Bardzo ładny, ale trochę drogi jak na jeden raz :sweat_smile: poszperam chyba jeszcze na Vinted, a jak się nie uda, to będziemy coś myśleć z tego, co mamy w domu

Popattz na sinsay, widzialam ze byly body ala dynia. No i oczyskscie body szkielet.
Dla Filipa rok twnu kupulam taka bluzke czwrna z nietoperzem ktora miala rekawy jak skrzydla

1 polubienie

Na shein jest ale mi pokazuje ze do 3 listopada dostawa. Choc ja zawsze mam w tym blizszym terminie

Shein i temu odpada, nie zamawiam tam ubrań :sweat_smile:w ogle tego nie używam, czasami się zdarzy, jak np ostatnio zamawiałam koło metalowe do ścianki zdjęciowej, ale nic w sumie innego poza pierdolami tam nie zamawiam

No szkoda bo tam akurat przebrania sa i niektore nawet bawelnianie a cena nie zabija. Moze smyk ? Tam na bank body beda dynia

1 polubienie

W Sinsay wmwidzialam kpszulki z motywem dyni i pajacyk (pajacyk w rozmiarze 80 jeszcze dostepny na stronie).
Ja w tamtym roku kupowałam własnie pajacyk i sama robiłam spódniczkę - do gumki przyczepiłam pomarańczowe wstążki satynowe i tiulowe :smile:

Właśnie będę musiała przejść się do Sinsay i Smyka, może coś się faktycznie znajdzie

My nie obchodzimy halloween , jedynie co to z synem wycinamy smieszne miny z dyni :smiling_face: