Oo jeszcze teraz gramy w karty piostrusia i syn bardzo lubi, od razu załapał ;)
Piotruś też jest u nas cały czas w top 5 ;) Teraz powoli zaczynamy poważniejsze gry - próbujemy Jumanji i młody się wkręcił w Milionerów. Póki co o strzela, bo pytania są zróżnicowane, ale cieszę się, że się wkręca w coś takiego :)
Jumanji to ostatnio mój mąż kupił jako gra dla nas 😂😂
U nas najbardziej się sprawdziła gra MATCH z psiego patrolu i monopoly (te akurat z my litte pony mam, ale są różne). A teraz jak już starsze to LABIRYNTH :)
Moje dziewczynki teraz też lubią gry karciane jak piotruś czy uno.
Nie mogę doczekać się kiedy syn podrośnie żeby z nim pograć w karty ;)
U nas najbardziej się sprawdziła gra MATCH z psiego patrolu i Monopoly (te akurat z My Little Pony mam, ale są różne). A teraz, kiedy już są starsze, to LABIRYNTH :) Moje dziewczynki teraz także lubią gry karciane, takie jak Piotruś czy Uno. Jeśli interesuje was więcej gier i chcielibyście dowiedzieć się o nich więcej, polecam odwiedzić stronę https://ivibet-pl.com/aplikacja/. Możecie tam znaleźć wiele ciekawych opcji i aplikacji związanych z grami, które mogą was zainteresować. Warto eksplorować różnorodne rozrywki, aby dzieci miały możliwość rozwijania swoich umiejętności i czerpania radości z różnych form zabawy.
może coś od czu czu kids :)
Ja uwielbiam chińczyka i już się nie mogę doczekać, aż zagramy razem z synkiem :)
U nas córka dostała Czerwonego Kapturka. Gra zawiera planszę i elementy: kapturek, wilk, drzewa, domek oraz kartę ze wzorami. Na planszy musi wg wzoru ułożyć dany obrazek :) Smart Games Czerwony Kapturek. Fajnie też sprawdziło się granie w nawlekanie ale jeśli dziecko ma jeszcze odruch wkładania rzeczy do buzi to nie polecam :) czu czu też ma fajne propozycje i ciągle pojawiają się nowości
Mamuśka to może być fajna gra! Muszę zapisać.
Matkalogopedka tę grę pokazywała i polecała . Super gra bo też fajnie rozwija dziecko , ale droga
Ja córce kupiłam potwory do szafy i uważa że strzał w dziesiątkę . Fajna gra :)
xxyyzz też polecam ! bardzo fajna gra i tak pomału 2.5 latek ogarnia, ale z pomocą i może się z nami bawić.
Teraz córka dostała pod choinkę Maga Jaja tez fajna ,ale właśnie tak najwcześniej dla dziecka 4-5 lat .
Dorothy78 nie musisz kopiować moich wypowiedzi ,aby wcisnąć reklamę ;)
Co do gier to mamy duże urozmaicenie ,bo jednego czasu to gry były prezentem na każdą okazję :D Do swoich ulubionych wracamy od długiego już czasu.
Czerwonego Kapturka nie znam :)
Kopiowanie czyjejś wiadomości żeby dołączyć reklamę jest trochę słabe... ;)
Kiedyś brat dostał pod choinkę grę planszową to zrobił taka awanturę po której skończyły się prezenty na święta heh
Ja za to chętnie w nią grałam;)
Heh.. szczyt.. już naprawdę nie można sklecić kilku zdań żeby kopiować wypowiedzi innych?;( słabe ;(
Justys ale to gra nie przypadła do gustu?;/
Takie konta powinny być usuwane