Hej, czy możecie polecić jakieś gry, które będą fajne na Mikołajki w szkole dla 12-latnich niezadowolonych z życia wczesnych nastolatków? Losowanie w zeszłym roku było niewypałem, więc myślimy jednak o powrocie do tego, żeby każdy dostał to samo. Tak do max 30-35 zł, bo z kasą krucho.
Może tradycyjnie jakieś grzybobranie ? Dzieci lubią takie gry i zabawy :) czasami na promocji można dostać monopoly to starsze ono jest chyba od 12 lat :).
Teraz w smyku jest w promocji zestaw gier planszowych i karcianych, które przedstawiam na zdjęciu. Jest opcja (z ktorej sama korzystam) zamówienia gier w ilości na jaką jest zapotrzebowanie do sklepu z odbiorem osobistym dzięki czemu będziesz miała pewność, że zamówionych gier wystarczy dla wszystkich w klasie;)
Polecam smyk i Empik maja promocje :) .
dla 12- latków to moze własnie jakies monopoly albo milionerzy
Wirus od Muduko polecam, może być z dodatkiem. W podanej kwocie zmieszczą się również Sabotażysta od G3, MixTura od Muduko, a można grać w więcej osób. Zobacz jeszcze Buła, pizza, kot, ser, koza od Rebela oraz Sen lub Smoki od Naszej Księgarni. Jeśli zamawiasz większą ilość, to może uda się w którymś sklepie wynegocjować niższe ceny. KOniecznie również zerknijcie sobie do Egmontu: https://egmont.pl/gry-planszowe
Sporo tam promocji w ostatnim czasie na gry planszowe. Może tam właśnie uda się coś dorwać?
Monopoly, eurobiznes. Zajrzyj do Smyka, jest teraz duży wybór i duże promocje
takim 12 latkom to może lepiej kupic bilet do kina? wyjdzie własnie jakies 20-30zl a pewnie bardziej sie uciesza niż z tej gry planszowej
Ja uwielbiam grać ze starszakami w grę rummikub jest to gra na myślenie więc naprawdę dla 12latki rozwijającą
Może scrable
Monopol i scrabble to naprawdę fajne gry tylko nie wiem czy w tej cenie już kupi. U nas dzieciaczki jadą do kina na mikolajki.
No taki wyjazd do kina albo bilety do kina to fajna sprawa i mieści się w budżecie
Niezadowolony z zycia;) hehe dobre;)
Szczerze tp budzet troche niski a jak niezadowolone dziecie to pewnie cieko bedzie go zadowolic czym kolwiek;) teraz doba telefonow moze jakoes etui?;)
Albo karte pamieci w fajnej formie?;) jakis czas temu zamawialam corce z teddym za 30zl;)
Ciezki wiek taka mlodzież;)
Byle skarpeta nie ucieszy;)
Nastolatką to już ciężko coś kupić. Monopol może ich zainteresuje, ale to koszt koło 100 zł. Też wydaje mi się że kino byłoby lepszym pomysłem.
Takie wyjście do kina i np później na jakąś pizze czy innego McDonalda może być dla takich niezadowolonych z życia nastolatków lepsza rozrywka niż prezenty :)
no kino to chyba najlepsze rozwiązanie. albo jakiegoś większego pendriva? to sie zawsze przydaje
tez bym postawiła na kino. taka młodzież potrafi byc wybredna i krecic nosem na prezent
Z technicznego punktu widzenia przywrócenie poprzedniego stanu gry, w tym usunięcie blokad i innych ograniczeń, może być trudne, zwłaszcza jeśli gra nie zapewnia narzędzi do automatycznego cofania takich zmian. Zależy to od twórców gry i oferowanych przez nich funkcji. Ja na przykład mogę powiedzieć, że twórcy strony, na której gram, są świetni, zrobili to dobrze, wizyta https://mostbets-polska.com/aplikacja/ i upewnienie się. jeśli naprawdę chcesz przywrócić poprzedni stan gry, najlepszą rzeczą do zrobienia jest skontaktowanie się z zespołem wsparcia gry lub twórcami z prośbą. Będą oni w stanie wyjaśnić ci możliwości i ograniczenia tej procedury.
Moja córka będzie mieć 10 lat i szczerze mówiąc coraz mniej lubi grać w jakiekolwiek gry :) Czasem z nami pogra ,ale ma swoje zainteresowania i już bezpośrednio mòwi co by chciała. Cieszy mnie ,że lubi np. książki :) Ale przeraża mnie ,że już kosmetyki ją interesują :D bo to dość szybko :D A ja do teraz to praktycznie tylko tusz używam :D
Bon podarunkowy do smyka ,empika czy nawet do rossmanna by ją ucieszył :D
Kino córka też lubi ;)
Partycja też mam córkę 10 lat i na szczęście gry planszowe lubi. Może dlatego że ma młodsze rodzeństwo i też dość często gramy. Ale modą też się interesuje. Kosmetykami na szczęście na razie nie