Gorące dni z niemowlakiem - jak przetrwać?

@daruniax33 @Dlugozimaa Hej, przepraszam, że dopiero teraz ale dopiero teraz zauważyłam pytanie :wink: ja mam z firmy jukki, jest uniwersalny i sprawdza mi się bardzo dobrze :wink: łatwo się nim manewruje bo wiadomo, że czasem go trzeba przesunąć jak słońce świeci z boku, ale uważam, że spełnia swoje zadanie :wink:

To super , muszę go zakupić w takim razie bo niedługo może będą upały.

Super będę musiała zamówić w takim razie

Z tego co widzę nie zapowiada się na jakieś upalne lato ;/ ale wiadomo ja urodziłam córeczkę 11 czerwca więc już było gorąco i coraz to cieplej, na pewno nie przegrzewalam. , nawet gdy był wiatrek a córka miała miesiąc mimo że było 25/stopni to teściowa czy niektóreeza siostry mówiły mi że jeju jak ja mogę jej czapki nie zakładać, albo gdzie ona ma jakąś bluzę…nie wiem czy robiłam źle czy dobrze ale nie cierpię przegrzewać dziecka i naszczescie córeczka ma już dwa latka i bardzo rzadko była i jest przeziębiona jedynie mając 3 mcoala krztuśca ale to dlatego że mój synek zachorowała i złapał w przedszkolu a po 4tyg kaszlu zaraziła się córeczka poneiaz synek często ja przytulał z bywał kolo niej jak to brat i niestety córeczka się zarazila ale naszczescie prócz tego krztuśca nie była jakiś ciężko przeziębiona, także myślę że nie ubierac dziecka za ciepło, dużo spacerować ja to dnia jeż spaceru nie miałam i oczywiście w upały w cieniu lub pozostać w domku i wyjść na spacer z rana ok. 8/9 potem ok. 17 /18

Tak , myślę że tak , raz wiało to i przewiązałam bokiem i też fajnie się sprawdzało

Wszędzie piszą żeby nie przegrzewać dzieci i lepiej ubrać lżej niż grubiej. Optymalna temperatura dla
Maluchów to 21-22 stopnie