Gorące dni z niemowlakiem - jak przetrwać?

Lista wyprawkowa z dnia na dzień się powiększa :joy::joy: ale jak trzeba kupić to kupię :face_holding_back_tears:

Te daszki są świetne

No właśnie jak się sprawdzają te daszki? Bo zastanawiam się nad kupnem, one są uniwersalne? Pasują do każdego wózka czy pod wózek są robione?

A my w upał spacerujemy jedynie wokół domu, mamy dużo cienia.

Właśnie też jestem ciekawa tych daszków jak one się sprawdzają.

My akurat mamy ten daszek i parasolke. Czesciej jednak korzystalismy z parasolki. Te daszki nie wydaja mi sie az fajne gdyz z perspektywy rodzica nie widac dzidziusia

@Wikii Czy to jest Franek ? <3
Okularki u nas tez na topie obecnie. Jak corka miala roczek to ciagle zdejmowala ale obecnie jako dwulatka juz zrozumiala ze jej pomagaja :smiley:

Felek :heart:

A parasolkę jaką polecacie? Jakaś firma dokładnie? Bo jeszcze nie patrzyłam nic w tym kierunku

Ja zamówiłam w Sinsay ale oddałam bo sposób mocowania nie jest odpowiedni dla mojego wózka. Patrzyła też na allegro ale większość ma podobny sposób mocowania, może dla nowszych wózków się sprawdza

O to super że piszesz bo chciałam zamawiać z Sinsay i nawet nie pomyślałam że mocowanie może nie pasowac a mamy starszy model wózka

1 polubienie

Bo to mocowanie jest dla rurek które mają przekrój okrągły. Ja mam wózek Joie i on ma takie te rurki spłaszczone i u mnie się nie sprawdziło

1 polubienie

Ojej ja myślałam że to jest totalnie uniwersalne i pasuje do każdego możliwego wózka

Oho, ja też mam spłaszczone, nie są okrągłe

Ja tez uwielbiam ten zaguel , one sa odrazu z spf 50 i ja kupowalam w niemieckim rossmanie akurat za 5 euro czyli nie sa drogie

Super rady, na pewno inne mamy skorzystają :smiling_face_with_three_hearts: :revolving_hearts:

1 polubienie

Dziękujemy za podzielenie się doświadczeniem :heart:

1 polubienie

Dziękujemy za poruszenie tego ważnego tematu :raised_hands:

Dziękujemy za komentarz :smiling_face_with_three_hearts: :revolving_hearts:

https://allegro.pl/oferta/daszek-przeciwsloneczny-do-wozka-parasolka-poduszka-zestaw-do-gondoli-18608753160?utm_medium=afiliacja&utm_source=ctr_2&utm_campaign=54301363-6003-4a28-b32f-4b3db913de52&utm_content=a06f6dab0e7b#

Ten mam

1 polubienie

On jest taki muślinowy ?? Ciekawe czy też do spacerówki się sprawdzi