Lista wyprawkowa z dnia na dzień się powiększa ![]()
ale jak trzeba kupić to kupię ![]()
Te daszki są świetne
No właśnie jak się sprawdzają te daszki? Bo zastanawiam się nad kupnem, one są uniwersalne? Pasują do każdego wózka czy pod wózek są robione?
A my w upał spacerujemy jedynie wokół domu, mamy dużo cienia.
Właśnie też jestem ciekawa tych daszków jak one się sprawdzają.
My akurat mamy ten daszek i parasolke. Czesciej jednak korzystalismy z parasolki. Te daszki nie wydaja mi sie az fajne gdyz z perspektywy rodzica nie widac dzidziusia
@Wikii Czy to jest Franek ? <3
Okularki u nas tez na topie obecnie. Jak corka miala roczek to ciagle zdejmowala ale obecnie jako dwulatka juz zrozumiala ze jej pomagaja ![]()
Felek ![]()
A parasolkę jaką polecacie? Jakaś firma dokładnie? Bo jeszcze nie patrzyłam nic w tym kierunku
Ja zamówiłam w Sinsay ale oddałam bo sposób mocowania nie jest odpowiedni dla mojego wózka. Patrzyła też na allegro ale większość ma podobny sposób mocowania, może dla nowszych wózków się sprawdza
O to super że piszesz bo chciałam zamawiać z Sinsay i nawet nie pomyślałam że mocowanie może nie pasowac a mamy starszy model wózka
Bo to mocowanie jest dla rurek które mają przekrój okrągły. Ja mam wózek Joie i on ma takie te rurki spłaszczone i u mnie się nie sprawdziło
Ojej ja myślałam że to jest totalnie uniwersalne i pasuje do każdego możliwego wózka
Oho, ja też mam spłaszczone, nie są okrągłe
Ja tez uwielbiam ten zaguel , one sa odrazu z spf 50 i ja kupowalam w niemieckim rossmanie akurat za 5 euro czyli nie sa drogie
Super rady, na pewno inne mamy skorzystają
![]()
Dziękujemy za podzielenie się doświadczeniem ![]()
Dziękujemy za poruszenie tego ważnego tematu ![]()
Dziękujemy za komentarz
![]()
On jest taki muślinowy ?? Ciekawe czy też do spacerówki się sprawdzi