Ginekolog kobieta czy mężczyzna?

właśnie rozmawiam przez telefon i 3 razy mnie rozłączyło hahaha

Z tą elektroniką to już tak jest. Mój dziad też już mnie nerwowo wykańczał i sprawiłam sobie nowego. I w końcu mam telefon na którym potrafię się zalogować na forum lovi:)

ja właśnie z telefonu loguje się na forum lovi. mój laptop protestuje

Mi (tfu, tfu) logowanie przez laptopa przechodzi bez większych komplikacji.

mój laptop oszalał dlatego. musi ktoś mi go wyczyścić i po usuwać zbędne rzeczy

I ja ostatnio ze smartfonu korzystam i sie loguje

Mi pewnie zaraz tel padnie tak jak laptop :confused:

Do ładowarki i dalej mozna pisac

Ja to ciągle na telefonie :wink: jak leżę w łóżku to mi wygodniej :wink:

Właśnie jak ktoś musi lezec to wygodniej w telefonie niz laptopa odpalać

My mielismy dwa lapki w domu i obydwa sie zepsuly najpierw jeden a za dwa dni drugi :stuck_out_tongue: naprawiac sie nie oplaca bo naprawiajac obydwa mozemy kupic jeden nowy wiec na razie sie wstrzymalismy po za tym nie jest nam az tak potrzebny i ja ciagle korzytam z tableta, czy leze czy siedze czu stoje czy chodze :stuck_out_tongue:

Iza chyba wszyscy zauważyli , że Ty wiecznie siedzisz na tablecie :p:p ale do czasu już nie długo. Będziesz miała Marysie to wszystko się zmieni.

Hehe Zuzka oby to bylo juz dzisiaj :slight_smile: chyba wszystko bym za to oddala :slight_smile:

Pisząc tel padnie _ miałam na myśli, ,że się zepsuje niedługo :slight_smile:

Dzisiaj prima aprilis, więc czas Marysiu na Ciebie. PS. A mi pozostał do pisania mój stary, poczciwy, laptopik :).

tak dzisiaj prima aprilis dalyscie sie nabrac ?

mnie jeszcze nikt nie wkrecil na razie jestem czujna :wink: no Marysia juz czas na Ciebie malutka ! Wychodź co na święta wrócicie do domu ! :wink:

a ona twardo nie chce wyjsc ale w koncu zmieknie

Trzeba ja zaszantazowac :wink:

haha no jak palmowanie nic nie przynioslo to ja watpie ze ona sie czegokolwiek boi