Czy któraś z Was robiła, planuje albo brała udział w Gender Reveal Party?
Witaj na forum #teamLOVI!
Czy któraś z Was robiła, planuje albo brała udział w Gender Reveal Party?
W pierwszej ciazy nie planowałam przyjęcia, byłam tak przejęta cała ciąża, że nie myślałam o tym. Bardzo późno tez dowiedziałam się o płci dziecka. Teraz w kolejnej ciazy już emocje nie są aż takie jak za pierwszym razem, więc może jakieś małe przyjęcie dla najbliższych . Na pewno będę chciała zrobić niespodziankę partnerowi jak już tylko poznam płeć :)
Trzy razy nie. Choć osobiście nigdy nie było mi dane uczestniczyć w takim przyjęciu to uważam,że to bardzo fajny pomysł :)
My akurat też nie robiliśmy takiego przyjęcia ale to fajny pomysł dla męża lub rodziny
Też nie było mi dane uczestniczymy w takim przyjęciu;))
Ja nie robiłam takiego przyjęcia, ale widzę że wśród celebrytów jest teraz taka moda.
Ja tez nie robiłam i w moim otoczeniu tez nikt nie robi
Ojej, a co to takiego?
Pierwsze słyszę. Ale teraz już z opisu się domyślam czego to dotyczy. Widziałam ostatnio właśnie filmik jak jakaś para otwiera pudło i wylatują balony danego koloru i dopiero w tym momencie rodzice dowiadują się o płci. No ciekawe to jest, nie powiem, ale w sumie to dla mnie obojętne i jakoś by mi się nie marzyło.
Nie robiłam takiej imprezy ani w przypadku pierwszej ciąży ani w obecnej.
Ja jedyne jakie robiłam to baby shower no w sumie przyjaciółki i siostry mi robiły :D to też jest fajne i wtedy się dowiedzieli jak będzie miała na imię :)
podoba mi się , ale nie robiłam tak
To chyba taki zwyczaj zapożyczony z zachodu.
A co to za impreza ?
Ja nie byłam i nie robiłam. Nie znam nikogo osobiście też kto by robił.
Chyba u nas nie jest to takie popularne.
Częściej robi się baby shower ;)
A ja się zastanawiam jak oni to robią... w sensie ktoś trzeci musi być z nimi na USG? I lekarz mówi tej trzeciej osobie...?
Tak trochę dziwne że rodzice faktycznie nie wiedzą. Albo wie tylko mama. Zwłaszcza w tych pandemicznych czasach kiedy i tak jest głównie sama na badaniach.
nati to impreza na której poznajesz płeć malucha ;)
O jej nigdy bym na to nie wpadła ☺
Nati impreza w której rodzice informują rodzinę i znajomych o płci spodziewanego dziecka.
Paulina haha nie no rodzice wiedzą tylko oznajmiają to rodzinie w ten sposób :D
Paulina ja chciałam by mi lekarz napisał na kartce płeć i z mężem zobaczę w domu, więc może idą do sklepu z taką kartka i oni im to przygotują juz :)
To ile tych imprez przed tym porodem coraz więcej z tego co się słyszy 😂
My tradycyjnie powiadomiliśmy bez żadnej imprezy
mazia chyba trafiłaś :D
No właśnie dla mnie było to niezrozumiałe jak rodzice mogą nie wiedzieć a potem na tych filmikach wielki szok i jednego i drugiego że będziemy mieć syna czy tam córkę :)
Ale jak to będzie napisane na karteczce, którą się komuś przekaże to może się i udać ;)
Jak widać każdy powód do imprezy dobry ;)
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.