Gender Reveal Party

Aneczka w Polsce jeszcze chyba nie takie popularne pewnie dlatego jak większość z nas tez tak przekazała ☺

Nati co do imprez to nie wiem czy robione są często czy nie. Ja się nie spotkałam. Ale ze zdjęciami sugerującymi albo mówiącymi wprost typu jaka będzie płeć spotkałam sie

NAti ja to widzę, że tak powiem u znajomych lub znajomych znajomcyh , którzy że tak powiem mają sporo kasy. U nich to musi być lans na potegę więc takie filmy to nawet do neta potem wpuszczają 

Mazia ja to tylko u celebrytów na pudelku widzę :p

Mazia serio moim zdaniem to już takie wymysły no ale jak ktoś ma kasę to co mu zależy

Same imprezy 😆 a u Nas pierwsze dziecko całą ciążę chłopczyk ,chłopczyk na pewno urodziła się dziewczynka 😂

Filipek ja raz tylko usłyszałam płeć dziecka na połówkowym USG że dziewczynka. Przed porodem jeszcze zartowalam ale będzie psikus jak się okaże że chłopczyk. Ale mamy córeczkę 

U mnie właśnie lekarz tak jak mówił to było. Przeważnie prowadzący już widział płeć. Na prenstalnych  potwierdzał 

I.Filipek o to niezla niespodzianka była. 

Ja nie miałam takiej imprezy moze troche zwariowane niektórzy nawet mowia ze takie wydziwianie ale jak ktos chce to czemu nie 

U mnie też synek się pokazywał na początku potem długo długo nie i w tamtym tygodniu widać jak byk ze synek a też już zaczęłam się obawiać 😂