magros 5 wesel o jeju!!!niezły wynik!!!
Magros i byliście na wszystkich 5 weselach? ![]()
Sezon weselny w tym roku. Mam pięć wesel i jedną osiemnastkę i jeszcze chrzest. Jedno wesele już było i osiemnastka też jeszcze będą cztery wesela. Na wszystkich imprezach zamierzamy być. Chyba, że się coś w trakcie zmieni.
Aneta to w tym roku naprawdę sporo macie imprez ![]()
Jeszcze zapomniałam dodać że roczek jeszcze mamy córki. Za tydzień w sobotę przyjeżdża wujek z zagranicy i chcę się spotkać z całą rodziną. Już mamy zarezerwowaną sale wcrestauracji. Specjalnie na tą okazję.
Przed chwilą na jednym z wątku zapytałam Cię ile ma Twoja córka a tutaj mam odpowiedź ze prawie roczek:)
Dokładnie córka 15-stego skończyła 10 miesięcy.
No to roczek zbliża się wielkimi krokami ![]()
Ale roczek wyprawiamy w domu dla najbliższej rodziny. Nie robię dużej imprezy, a i tak wyjdzie mi 20 osób bo mamy duże rodziny. Będą tylko rodzice, rodzeństwo, chrzestni i dziadkowie.
Byliśmy na wszystkich, bo to sama najbliższa rodzina, a jedno wesele u znajomych, to akurat mąż świadkował, więc nie było wyjścia. Najbardziej z kreacjami musiałam się nagimnastykować ![]()
Aneta, my też roczek robiliśmy w domu i tylko dla najbliższych, których de facto i tak sporo mamy ![]()
W tym roku sporo imprez mam. W przyszłym roku narazie jedno wesele z tego co wiem i też u mojego brata.
Aneta ile masz rodzeństwa jeslj mogę spytać?
samych braci?
Ja mam trzech braci. Mam jeszcze jednego kuzyna. Ale on też jak brat bo utrzymujemy ze sobą bliski kontakt i traktujemy się jak rodzeństwo. Wiem, że to nigdy nie będzie to samo co rodzony brat. Ale geny mamy podobne.
O to fajnie;) to jedna dziewuszka się trafiłaś;)
Jestem jak taki rodzynek.
Ja zawsze chciałam miec starszego brata ale mam starsza siostrę i młodszego brata. I też jest fajnie ![]()
U mnie dwóch starszych i jeden młodszy ode mnie. Ja jestem przed ostatnia. My jako już starsze rodzeństwo to się śmieliśmy, że rodzice mieli pierwsze dziecko z miłości, drugie żeby to pierwsze miało się z kim bawić, trzecie z przypadku i czwarte z rutyny. Ale to tylko takie nasze głupie gadanie między rodzeństwem.
Haha dobre Aneta. U nas jest trójka i najmłodszy brat naprawdę z przypadku
ja środkowa to pewnie żeby siostra nie była sama. Cos w tym jest ![]()
Ja to wypadek przy pracy. Jestem z przypadku bo rodzice planowali mieć jeszcze dziecko ale później. Więc nie spodziewali się mnie tak wcześnie, a tu niespodzianka.
Takie niespodzianki najlepsze:-) ja msm starszego brata ,potem 2siostry a ja 3i tylko mam brata mlodszego:-) ale mimo z siostr jestem najmlodsza ale nie z rodzenstwa hehe:-)