Szukam jakiegoś spokojnego miejsca na urlop, niekoniecznie nad morzem, ale żeby było zielono, cicho i nie wśród tłumów. Najlepiej coś, gdzie można też coś zjeść na miejscu i nie krążyć po mieście.
Możesz rzucić okiem na okolice Roztocza, ewentualnie Pojezierze Drawskie – tam nadal bywa spokojnie, nawet w sezonie. Z innych opcji – we Fromborku jest takie miejsce jak Narusa, położone w lesie, wygląda na spokojną miejscówkę, też z wyżywieniem: https://www.narusa.pl/. Ewentualnie rozważ też Beskid Niski, jak szukasz zupełnej ciszy.
Kaszuby i jezioro
Polecę Lubuskie, dużo lasów i jezior.
Mi się marzą wakacje w jakiejś chatce w górach, ale takiej na „zadupiu” zęby nie było turystów
To Bieszczady polecam tam dużo takich chatek
@Talura napisz chociaż okręg który cię interesuje. Bo z nad morza w góry trochę kawał drogi
Kaszuby piękne zgadzam się
My korzystaliśmy z „ kaszubska ostoja „
Ja już tutaj kiedyś pisałam o „ miodowa sadyba „
Uwielbiam tam być , wracać tam.
Cisza , spokój miejsce dla dzieci i pieska .
Domki czyściutkie a właściciele super ludzie .
P O L E C A M
Mnie urzekly Mazury
Plywanie motorówką po jeziorqch ,ahh , coś pięknego a wieczorem tarweny i uderzenia wody o łajby z zachodem slonca, no bajka
Kaszuby lub Mazury
Kaszuby są piękne , gdzieś nad jeziorem
Ooo może jednak się zdecyduje na Mazury brzmi zachęcająco
Bylam w Giżycku i tam na molo chodziliśmy , koło jeziora pełno knajp , przystań, ławekczki, muzyka…
W Mikołajkach też pięknie , tak motorówką po jeziorzach pływaliśmy 🩵🩵🩵🩵
Kaszubska ostoją super miejce
Tez bardzo lubię
Piękne miejsce
Polecam malownicze miejsca w Bieszczadach lub Beskidach – zielono, spokojnie i mało turystów. Możesz znaleźć tam pensjonaty lub agroturystyki z własną kuchnią, gdzie serwują domowe jedzenie.
W Bieszczadach napewno będzie spokojnie
Dziewczyny , w sumie to chce jechac w przyszlaym tygn gdzies odpocząć na 3 ,4 dni … . Niech ktos mi poda do stolu, niech nie musze myśleć co ugotowac… szukam miejsca raczej gory ,moze szczawnica ? Tak 2 -3 h max jazdy od Krakowa polecacie cos z wyżywieniem i basenen atrakcjami dla 20 miesięcznego dziecka i wiadomo noworodek tez bedzje
?
Jezu podziwiam, że chcesz się wybierać w podróż z noworodkiem
Ja jakoś 2 tygodnie po porodzie odsypiałam w każdej możliwej chwili i nie w głowie mi były jeszcze wyjazdy