Ja tak mialam przy 1szej córce ze kazda chwila na sen , a przy drugiej jestem wyspana / mysle,ze dzięki pięknemu porodowi jestem duuuuuużo bardziej sprawna / nie budzę jej co 3 h z zegarkiem w reku ,ona sama sie wybudza na mniam mniam co 4 h
Wczoraj jak poszlismy na spacer 3 h wozkami to spala ciagiem 5 h i nie budzilam jej, czasem zjada po 100 ml mleczka i śpi … polozna wczoraj ważyła ją to waży tyle ile zaraz po urodzeniu , ladnie przybiera , wiec nie boje sie z nią jechać. Zapytam tylko położnej w piątek , czy daje nam zielone światełko na podróż, a w poniedziałek na 1szy jej bilans
Ja córki też nie wybudzałam, ani mi się to śniło
Raz spała ciągiem 6h, obudziła się, zjadła i poszła spać dalej. Od zawsze przybierała prawidłowo na wadze i nie było z tym żadnych problemów. Położna też powiedziała, że jeśli przybiera prawidłowo, to możemy jej nie wybudzać. Wybudzała się sama tak jak u Ciebie co ok 4 h
A poród faktycznie miałaś piękny i dosyć szybki, tylko takich porodów życzyć innym mamom!
warto wybrać się blisko lasów i jezior
To pod jakieś domki
Rowy. Byliśmy z 3 mce dzieckiem i 3 latkiem wszyscy zadowoleni
byłam kiedyś w borach tucholskich , wiele dokładniej ośrodek Ewka wiele jest tam bardzo pięknie domki w samym lesie , obok jezioro tylko przy tym ośrodku . niestety daleko mamy od tego miejsca nie często możemy tam być
Też tam byłam i zgadzam się to miejsce jest naprawdę piękne. Domki w lesie, jezioro obok. Ja mieszkam jakieś 70 km stamtąd, więc też nie najbliżej, ale zawsze warto .
ooo widzisz super. warto tez wybrać się okolice dalej , od znajomych wiem ze są piękne jeziora .
No u nas jest całkiem fajnie, bo mamy dość blisko morze i Kaszuby więc zawsze można się wybrać na jakiś wypad nad wodę .
super fajnie ze macie tak blisko
Całkiem zapomniałam o tym miejscu , też tam byłam i jest na prawdę pięknie, cisza spokój
taak racja ma swój urok
Ja tam zawsze jeździłam z rodzicami jak byłam dzieckiem, piękne wspomnienia