Gdzie kupowac eleganckie spodnie

Dziewczyny… wrocilam do pracy po 20 tygodniach od porodu… niestety z rozmiaru 38 na razie w biodrach tak 42/44 smiesznie to wyglada bo 6- pak na brzuchu na gorze, a na dole skora… i szerokie biodra, wiem ze to zniknie i ze potrzeba czasu ale… gdzie kupie eleganckie spodnie szukam czegos biurowego w fajnym kroku najlepiej proste lub wąskie bo w takich czuje ske najlepiej… ale fajny material, w spoko cenie … macie jakies sprawdzone polecajki? A moze same sprzedajecie na vinted lub olx chetnie zagladne :wink:

Popatrzyłabym w Reserved, kiedyś tam kupiłam fajne, takie bardziej „oficjalne, biurowe” spodnie. Mnóstwo materiałowych jest też w H&M i na Zalando

1 polubienie

Kuouje i odsylam… w hm fajne jedne trafilam ale teraz albo rozmozmiary jakies dziwne albo nie leza dobrze

Mam ten sam problem, z rozmiaru 36/38 wskoczyłam na 40/42, w niektórych 44 i też co zamówię to odsyłam, a nie mogę znaleźć nic w zamian :rofl:

1 polubienie

Ja kupowalam eleganckie w Kik. Mialam tam rozmiary 44 i byly super a nie jak w Sinsay ze w 44 sie nie dopinalam…

Na shein kupowałam takie Ala dzwony z przeszyciem na przodzie eleganckie i Wygodne.

1 polubienie

Ja polecam z Zary mam dwa modele właśnie po ciąży i chodziłam w nich bardzo często

Z hm kupowałam takie wiązane na sznurek w super cenie bo 50 zł chyba ale to już szersze

Niestety ale fajne rzeczy w większych rozmiarach to często loteria i kwestia przymierzania i odsyłania. Spoko spodnie można znaleźć w Zara i c&a ostatnio też zaczęłam znajdować spoko rzeczy w Reserved. Hm się dla mnie popsuł niestety jeśli chodzi o kobiece rzeczy choć na stronie czasem jest jakaś perełka. Czasem też zdarzało mi się trafić coś fajnego na Bonprix choć często są tam rzeczy z takim vibem starszej pani ale pojedyncze sztuki się zdarzają fajne :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Ja kupowalam w H&M - klasyczne cygaretki. Ostatnio kupilam tam spodnie na gumce, szeroka nogawka w cenie 60zł - swietnie wygladają i do szpilki i do adidasów; wysoki stan, mega wygodne!
I w Sinsay tez są świetne gacie garniturowe - mozna kupic caly komlet w okolicach 150zl

2 polubienia

Rowniez polecam z zary, mozna bezproblemowo zwracac w razie czego duzy wybor elegankich rzeczy

1 polubienie

Jesli chodzi o spodnie to dla mnie najgorsza część garderoby wiec chętnie zobaczę gdzie kupujecie eleganckie spodnie, nawet takie na codzień.
W reserved to fakt mozna się tam ładnie i szykownie ubrać , ja tam lubię się ubierać :slight_smile:
wczoraj byłam w galerii i maja tam szeroki wybór, natomiast weszłam do hm i nie potrafię się tam odnaleźć , choć stamtad też lubie rzeczy, przeceny to juz wgl wszystko ściśnięte jak na ciucholandzie :confused:

Polecę Ci od siebie również Greenpoint, Quiosque, Mohito oraz Top Secret :slight_smile:

1 polubienie

Myslalam ze tylko ja mam z tym problem ze nie potrafie juz tam nic odnalezc :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::grinning:

1 polubienie

Ja kupuję w H&M, Reserved, Mohito lub Sinsay. Można próbować na Zalando, bo zwrot darmowy :slight_smile: mi też się udało kupić fajne eleganckie spodnie na ciuchach :smiley:

1 polubienie

Moze wlasnie zobacz w Mohito maja fajne ciuchy i eleganckie :wink: i w c&a

Ja wczoraj byłam w H&M i jak zawsze wychodziłam zadowolona, tak wczoraj znalazłam dla siebie tylko jedną parę czarnych dresów :sweat_smile: już nawet nie chodzi o to, bo teraz taka moda, która mi się po prostu nie podoba, ale jakoś tak się czułam dziwnie w tym sklepie, chociaż nigdy tak nie miałam i zawsze polecałam ten sklep

1 polubienie

Ja ostatnio szukałam sukienki na chrzest to dramat, po wyprzedażach więc w sumie zostały takie najmniej korzystne o dziwne rzeczy plus nowa kolekcja jesienno-zimowa więc też nic takiego na czym możnaby oko zawiesić. Ja już od dawna mam wrażenie że bardziej można kupić coś przez neta niż znaleźć stacjonarnie

1 polubienie

Ja takie wlasnie eleganckie ciuchy kupuje w Mohito ewentualnie w Reserved czasami w Carry tez cos znajde ale to zadko … u mnie jest taki sklepik co Oani zwozi ciuchy nje wiem skad ale sa takie ze sie nie powtarzaja i tez duzo wlasnie koszul czy spodni u niej kupuje bo sa eleganckie bawelniane i nic sie nie dzieje z nimi

Ja w tych sklepach to znowu nic dla siebie nie moge znalezc nigdy :melting_face:

Bo te najfajniejsze ciuchy online zazwyczaj są, albo lepiej wyglądają na modelce niż wieszaku :wink: ja już praktycznie przestałam kupować stacjonarnie cokolwiek bo nic znaleźć się nie da

Fajnie też obserwować dziewczyny na IG które przymierzają i pokazują jak faktycznie te ubrania leżą na nich i czy warto je zakupić. W Sinsay teraz się fajne rzeczy pokazują z jesiennej kolekcji.