Dziewczyny… wrocilam do pracy po 20 tygodniach od porodu… niestety z rozmiaru 38 na razie w biodrach tak 42/44 smiesznie to wyglada bo 6- pak na brzuchu na gorze, a na dole skora… i szerokie biodra, wiem ze to zniknie i ze potrzeba czasu ale… gdzie kupie eleganckie spodnie szukam czegos biurowego w fajnym kroku najlepiej proste lub wąskie bo w takich czuje ske najlepiej… ale fajny material, w spoko cenie … macie jakies sprawdzone polecajki? A moze same sprzedajecie na vinted lub olx chetnie zagladne ![]()
Popatrzyłabym w Reserved, kiedyś tam kupiłam fajne, takie bardziej „oficjalne, biurowe” spodnie. Mnóstwo materiałowych jest też w H&M i na Zalando
Kuouje i odsylam… w hm fajne jedne trafilam ale teraz albo rozmozmiary jakies dziwne albo nie leza dobrze
Mam ten sam problem, z rozmiaru 36/38 wskoczyłam na 40/42, w niektórych 44 i też co zamówię to odsyłam, a nie mogę znaleźć nic w zamian ![]()
Ja kupowalam eleganckie w Kik. Mialam tam rozmiary 44 i byly super a nie jak w Sinsay ze w 44 sie nie dopinalam…
Ja polecam z Zary mam dwa modele właśnie po ciąży i chodziłam w nich bardzo często
Z hm kupowałam takie wiązane na sznurek w super cenie bo 50 zł chyba ale to już szersze
Niestety ale fajne rzeczy w większych rozmiarach to często loteria i kwestia przymierzania i odsyłania. Spoko spodnie można znaleźć w Zara i c&a ostatnio też zaczęłam znajdować spoko rzeczy w Reserved. Hm się dla mnie popsuł niestety jeśli chodzi o kobiece rzeczy choć na stronie czasem jest jakaś perełka. Czasem też zdarzało mi się trafić coś fajnego na Bonprix choć często są tam rzeczy z takim vibem starszej pani ale pojedyncze sztuki się zdarzają fajne ![]()
Ja kupowalam w H&M - klasyczne cygaretki. Ostatnio kupilam tam spodnie na gumce, szeroka nogawka w cenie 60zł - swietnie wygladają i do szpilki i do adidasów; wysoki stan, mega wygodne!
I w Sinsay tez są świetne gacie garniturowe - mozna kupic caly komlet w okolicach 150zl
Rowniez polecam z zary, mozna bezproblemowo zwracac w razie czego duzy wybor elegankich rzeczy
Jesli chodzi o spodnie to dla mnie najgorsza część garderoby wiec chętnie zobaczę gdzie kupujecie eleganckie spodnie, nawet takie na codzień.
W reserved to fakt mozna się tam ładnie i szykownie ubrać , ja tam lubię się ubierać ![]()
wczoraj byłam w galerii i maja tam szeroki wybór, natomiast weszłam do hm i nie potrafię się tam odnaleźć , choć stamtad też lubie rzeczy, przeceny to juz wgl wszystko ściśnięte jak na ciucholandzie ![]()
Polecę Ci od siebie również Greenpoint, Quiosque, Mohito oraz Top Secret ![]()
Myslalam ze tylko ja mam z tym problem ze nie potrafie juz tam nic odnalezc ![]()
![]()
Ja kupuję w H&M, Reserved, Mohito lub Sinsay. Można próbować na Zalando, bo zwrot darmowy
mi też się udało kupić fajne eleganckie spodnie na ciuchach ![]()
Moze wlasnie zobacz w Mohito maja fajne ciuchy i eleganckie
i w c&a
Ja wczoraj byłam w H&M i jak zawsze wychodziłam zadowolona, tak wczoraj znalazłam dla siebie tylko jedną parę czarnych dresów
już nawet nie chodzi o to, bo teraz taka moda, która mi się po prostu nie podoba, ale jakoś tak się czułam dziwnie w tym sklepie, chociaż nigdy tak nie miałam i zawsze polecałam ten sklep
Ja ostatnio szukałam sukienki na chrzest to dramat, po wyprzedażach więc w sumie zostały takie najmniej korzystne o dziwne rzeczy plus nowa kolekcja jesienno-zimowa więc też nic takiego na czym możnaby oko zawiesić. Ja już od dawna mam wrażenie że bardziej można kupić coś przez neta niż znaleźć stacjonarnie
Ja takie wlasnie eleganckie ciuchy kupuje w Mohito ewentualnie w Reserved czasami w Carry tez cos znajde ale to zadko … u mnie jest taki sklepik co Oani zwozi ciuchy nje wiem skad ale sa takie ze sie nie powtarzaja i tez duzo wlasnie koszul czy spodni u niej kupuje bo sa eleganckie bawelniane i nic sie nie dzieje z nimi
Ja w tych sklepach to znowu nic dla siebie nie moge znalezc nigdy ![]()
Bo te najfajniejsze ciuchy online zazwyczaj są, albo lepiej wyglądają na modelce niż wieszaku
ja już praktycznie przestałam kupować stacjonarnie cokolwiek bo nic znaleźć się nie da
Fajnie też obserwować dziewczyny na IG które przymierzają i pokazują jak faktycznie te ubrania leżą na nich i czy warto je zakupić. W Sinsay teraz się fajne rzeczy pokazują z jesiennej kolekcji.