Gdzie kupowac eleganckie spodnie

Na sinsay weszly ladne eleganckie spodnie, zamowilam XXL ale wiem ze tam rozmiarowka malutka wiec nie wiem czy zmieszcze ten moj brzuszkowy zwis. Ale sa cudne ! Czarne, brazowe, szare, w krateczke

ja w sinsay zamówiłam ostatnio spodnie, sugerowałam się opiniami dot. rozmiaru, dziewczyny napisały żeby zamówić mniejszy rozmiar, spodnie przyszły, a mi ledwo na jedną nogę weszły.

Z moich obserwacji jak ktos nosi S to musi zamawiac w większości przypadkow M na sinsay. Chociaż jak kupilam maxi sukienke XXL to musialam odeslac i kupic XL wiec nie ma reguly

Oj tak, w Sinsay roznie z rozmiarami, ja tam mam od XS-M. Roznica 3 rozmiarów :joy: ale przeważnie biorę tam standardowy rozmiar i jest ok, natomiast spodnie w rozmiarze większym.

Ja lubilam tam tez jakos rozm dwa wieksze kupic , tylko jakos juz omijam ten sklep jakosc tam mocno spadla

No różnie tam z jakością, czasem można coś fajnego znaleźć, a czasem jest to rzecz na kilka prań. Dlatego częściej kupuje tam rzeczy córce, jak wiem, że i tak się pobrudzą lub podziurawia, więc chociaż mi nie szkoda,bo tanie.

Ja tez juz jesli cos kupie to cos dla syna i wtedy nie martwie sie jak zniszczy bardziej na podworko

Ja też jak już coś trafię tam, to biorę rozmiar większe niż noszę zazwyczaj. Tak samo z ubrankami dla córki