Macie jakieś sklepy internetowe z sukienkami nie za miliony? Sieciowe typu hm czy Reserved nie bardzo mnie interesują. Chciała bym długa prostą lekką sukienkę ale nie może być odcinana pod biustem bo w takich wyglądam strasznie. Polećcie coś
ModnaKiecka
Kulunove
Zamawialam stamtad i sa super no i duzy wybor.
Za to nie polecam Pakuten, na zdjeciu miodzio a przychodzi plastikowa szmata
Właśnie na pakuten patrzyłam. Dobrze wiedzieć że badziewie
Kupiłam na shein myślałam że przyjdzie badziewie ale się zdziwiłam przyszła błyskawicznie i zapłaciłam 50 zł
Nie układa się idealnie bo na plecach jest gorset a samemu nie da się przewiązać
również nie polecam pakuten
Ja też lubię robić zakupy na Shein. Zawsze zamawiam więcej rzeczy i dobrze, że jest darmowy zwrot dzięki temu zawsze coś dla siebie znajdę
Ja zamawialam sukienki z shein na sesje zdjeciowa brzuszkowa i bylam zadowolona. Kupilam tam tez sukienke na wesele gdy bylam w ciazy, bo koszt typowo ciazowych sukienek eleganckich przekraczal zdecydowanie moj budzet.
Tam mozna znalezc perelki z dobrym skladem
No właśnie patrzyłam na shein ładne są. W sumie mogę zamówić i jak coś to oddać. Córka zamawiała z sheina na półmetek i jest super teraz pójdzie w niej na wesele.
Cos takiego patrzyłam
Na SHEIN to najlepiej czytać opinie i oglądajcie zdjęcia od innych kupujących – to naprawdę pomaga uniknąć rozczarowania i znaleźć coś, co będzie wyglądać tak samo dobrze na żywo, jak na zdjęciu, na shein naprawdę można wyszukać coś pięknego – na każdą okazję, w każdym stylu i często w bardzo przystępnej cenie
Tak, ja jak kupuje to musze widzieć w opiniach zdjecie jak to wyglada.
Na spokojnie 30 dni na oddanie, dostajesz kod do paczkomatu i wkladasz, bez etykiet, bez jezdzenia
Bardzo super opcja
Dokładnie mam tak samo, zawsze przeglądam opinie ze zdjęciami, bo tylko wtedy wiem, jak to naprawdę wygląda, zero stresu, można spokojnie zamawiać więcej i potem zdecydować
Ja zamawiałam kilka razy na stronie Loola i bardzo fajne są jeśli chodzi o jakość i duży wybór wzorów!
Ja ogólnie na takie imprezy też nie kupuję w sieciówkach sukienek, ale ostatnio mi się wyświetliła reklama, że Mohito wypuściło kolekcję we współpracy z Izabelą Janachowską i mają naprawdę piękne ubrania z tej kolekcji!
Tak ja dużo zamawiam na sheina i zwracałam już produkty, zresztą był o tym post jak działają zwroty też patrzę na zdjęcia od osób które już kupiły. Córka zamawia dużo sukienek ale wiecie ona wysoka i w każde xs się zmieści i wygląda w każdej ladnie. Ja niestety figura już nie ta ale faktycznie chyba zamówię
Ja też polecę sklep Małgorzata, możesz znaleźć na instagramie, mają bardzo fajne sukienki.
Pakietem również odradzam, zamówiłam sukienkę na studniówkę kilka lat temu, nie dość że przyszła jak psu z gardła wyciągnięta, to jeszcze dużo za duza, nie wiem skąd ta ich rozmiarówka
Ja zawsze jak zamawiałam z pakuten to wszystko było dla mnie za małe jak dla małej dziewczynki
Piękne ,masz figurke to ekstra :)))
Modna Kiecka
Ja też patrzę na Zalando i na swój ślub też stamtąd zamówiłam, była piękna, ale wcześniej zamówiłam jednak u krawcowej i musiałam ją zwrócić.