Ja szukam na Zalando albo typowo sukienki z Lou.
Czasem w sieciówce cos wpadnie w oko
Z Shein to faktycznie loteria. Trafilam kilka chińskich okropienstw ale mam tez 3 naprawde swietne sukienki
Też kiedyś zamawiałam sukienki z Lou i naprawdę mają śliczne modele
Na Lou faktycznie piekne kreacje można upolować, ale ceny też są piękne
to racja
No na takie to mnie nie stać niestety znaczy może i mnie stać ale chyba by mi serce pękło jak bym miała tyle na kieckę wydać
A ja mam wrażenie, że ceny w Lou są podobne jak w tych wszystkich butikach, gdzie niestety czesto mają sukienki z Shein lub Alliexpress🙃
Nie wiem gdzie warto kupić ale z Pakuten trzeba być ostrożnym. Wszystko piękne na zdjęciach a na żywo już gorzej
Kupiłam w lou
Fajne jakościowo i cenowo kiecki wypadają w ModnaKiecka - czesto na facebooku wrzucają kody rabatowe
Patrzyłam tak już ale jakoś nic nie wpadło mi w oko. Kupowałam tak sukienkę na chrzest
A kiedy idzies na wesele tak wgl ! Masz juz kreację wybraną , pochwalić się mozesz
Na shein o dziwo jest wiele perełek. Kiedy szukałam sukienki na wesele będąc w ciąży, to właśnie tam znalazłam sukienkę. Kiecki z sieciówek źle leżeły na takim już większym brzuszku.
Mam podawane do koszyka chyba z 15 sztuk i jak później wchodzę to mi się żadna nie podoba wesele jest w Boże ciało i to jest wesele bez ślubu bo ślub brali sobie na szeszelach miesiąc temu.
O jeju, zazdroszczę ślubu na Seszelach
Jeszcze puścili relację na żywo żeby wszyscy najbliżsi byli z nimi w tym dniu. No fakt że tam prześlicznie jest
Woooow :)) noo z przytupem to mieli księdza i świadków tylko ,czy jak to wyglądało :)?
Nie mieli tylko cywilny. Wszystko wypełniali tutaj z tamtad tylko potwierdzenie że ślub się odbył. Świadkowie byli z tamtad jakąś polka która pracuje w restauracji tam i dorabia sobie na byciu swiatkowa i kierowca który ich tam zawiózł był świadkiem🤣
Ale zazdroszczę takiej spontaniczności przy wyborze świadków, no i sam ślub w tak pięknym miejscu, no bajka!
Pomocy. Kupiłam kilka sukienek na shein i w sumie ta najbardziej mi się podoba i fajnie na mnie leży. Ja jestem blondynką o ciemniej karnacji. Nikt nie może mi pomóc bo oba kolory są ładne. Więc pytanie do was który kolor ?
Myśle ,że ta pierwsza