Gabinet medycyny estetycznej Rzeszów

Polecicie kogoś?Chciałabym dopytać się o jakiś zabieg na rozstepy/…

Jest wiele gabinetów kosmetycznych jednak jeśli chodzi o tak poważne zmiany jak rozstępy, trzeba będzie wybrać sie na bardziej inwazyjny zabieg bo nie wiem czy coś nawilżającego da sobie radę…Polecam zapisanie się do gabinetu tutaj:
https://artdermaclinic.pl

Sama jestem ich klientką od jakiegoś czasu i jestem osobiscie bardzo zadowolona z usług. Po pierwsze zabiegi wykonywane są przez profesjonalny personel. Przez lekarzy i przez kosmetyczki, które znaja się na rzeczy. Po drugie na konsultacji powinni doradzić Ci co będzie dobre.

Ja niestety nie jestem z Rzeszowa wiec nie doradze gabinetu, ale jest duzo takich salonow kosmetycznych, ktore robia takie rzeczy laserowo lub zabiegowo, moja szwgierka byla na czyms takim mowi ze to jest cos w stylu usuwanie laserowe wloskow i tez trzeba pojsc na to pare razy, ale ona mowi ze jej za wiele nie pomoglo, mowila ze cos trosze ma mniej ale myslala ze beda lepsze rezultaty, ale moze to tez zalezy od skory , od jakisci tych rozstepow…wiec moze warto skorzystac.

Witaj. Jestem z Rzeszowa.
Mogę doradzić lekarkę medycyny estetycznej, której pacjentką/klientką czesto jestem.
https://www.laser.rzeszow.pl
A lekarka to Izabela Młynarczyk.
Miła, zawsze pomoże, doradzi.

Ja z opinii koleżanek w Rzeszowie mogę polecić ten na ulicy Granicznej 4b.
Medycyna estetyczna Salon kosmetyki laserowej.

A ja miałam okazję w MK wykonać zabieg mezoterapii kolagenem, ponieważ opóźnia to proces starzenia się skóry i wiotczenia. Przyznam, że z wiekiem aby pozbyć się problemów ze skórą twarzy daje to naprawdę dobre i długotrwałe efekty :)

Dokładnie jak wybierać to najlepsze gabinety w zakresie medycyny estetycznej aby efekty zabiegów były dla nas w pełni zadowalajace. Mam nadzieję, że podejmiecie w tym zakresie odpowiednie kroki i podzielicie się spostrzeżeniami. W moim przypadku i korekcji nosa pomogła magiczna klinika

nie robiłam żadnego takiego zabiegu

W Rzeszowie jest salon Laser Delux przy ul. Dąbrowskiego 7. Tam byłam na konsultacji też właśnie w sprawie rozstępów po ciązy i mają ogrom wiedzy oraz atrakcyjne zniżki. Niedługo zaczynam swoją sesje zabiegów i już nie mogę się doczekać efektów. Też nie ma co zwlekać, gdyż im starsza one są tym gorzej sie ich pozbyć.. 

Tez muszę się pozbyć moich 

tak to prawda im starsze tym trudniej się ich pozbyć 

Słyszałam o tych zabiegach ale nie wiem jak efekty? Daj znać, jestem bardzo ciekawa :) jeśli planujesz się wybrać to myślę że warto.poczytac opinie k tych miejscach, noi wybrać to najbardziej sprawdzone 

Koleżanka byla i efekty naprawdę zadowalające 

Bardzo jestem ciekawa czy rozstępów da się pozbyć. Mi się zawsze wydawało że jak się już pojawią to niestety towarzyszą nam już do końca

moja jakoś je można spłycić ale tak całkowice sie ich pozbyć to chyba nie? 

Czasami milion kremów a rozstępy się trzymają i tak 

Ciekawe właśnie czy to się pozbędzie na 100 procent, czy jakieś minimalne ślady zostają jednak. 

myśle z esa pewnie jakies balsami skoro sa kremy na blizny które uda sie wyeliminowac to pewnie na rostepy też działaja;)

Ja słyszałam, że nie ma skutecznego kosmetyku, który pozwoli całkiem się pozbyć rozstępów. Ewentualnie trzeba iść na zabieg laserem, ale to też nie daje 100% gwarancji.

eh czyli nie ma takiej 100 procentowej skuteczności jednak..