Fryzjer

Ja nie miałam nigdy takiego problemu bo się nie farbuje :see_no_evil: raz pofarbowałam go mi włosy wypadają do dzisiaj

Slyszalam ze mozna , tylko troche zmienia twarz :smiley:

1 polubienie

Myslisz ze przez jednorazowe farbowanie az tak dlugo ci wlosy wypadaja ?

Zawsze tak zrobi, bo chat GPTnie może pracować na zdjęciu. Na postawie twojego zdjęcia będzie generował zdjęcie od zera, z uwagami jakie mu przekażesz. Trzeba naprawdę mocno doprecyzować polecenie, żeby zdjęcie było podobne do ciebie

To chyba niemożliwe. Raczej to problem od wewnątrz, może brak jakichś witamin.

A wiesz jak to dobrze napisać ?

Nie no myślę że nie, wtedy od razu dowiedziałam że mam złe wyniki, a to farbowanie to pewnie taki przypadek… ale jednak boję się , bo kiedyś miałam grube włosy a od tamtego dnia mam cienkie

Aj niestety nie :confused: wiem tylko na jakich zasadach to pracuje bo też właśnie gdzieś kiedyś na jakimś forum to wyczytałam

Tez tak mysle ze tak dluzszy czas to wina lezy po innej stronie nie jest to przyczyna farbowania

Wątpię, żeby problem trzymał się ciebie jakiś dłuższy czas. Po farbowaniu włosy, które miały wypaść już pewnie dawno wypadły. Na ich miejsce zaczęły też już pewnie rosnąć nowe. Szukałabym problemu gdzie indziej. Może zapalenie mieszków włosowych, częstsze peelingi skóry głowy, wizyta u trychologa

Ja to wszystko już robiłam :slight_smile:

A ile masz lat? Czytałam ostatnio, że takie problemy pojawiają się też po 25 roku życia samoistnie, bo organizm wytwarza mniej kolagenu.
Pamiętam moja koleżanka bardzo sobie zachwalała picie kolagenu, ale minusy były takie, że rosły jej włosy wszędzie, nie tylko na głowie, a tez te na nogach, pod pachami :hear_no_evil:

Sama ze soba się teraz wybieram do fryzjera , ale za każdym razem boję się ile będzie do zapłacenia

Mam 28, a wiesz co to za kolagen był? chyba wolałbym, żeby włosy rosły wszędzie niż żeby zaczęły wypadać i zostać łysym :see_no_evil:

Mam naturalne włosy, podcinam ok 4 razy w roku i tak ze 2 razy na rok robię jakis odżywczy zabieg. Podcięcie od 50-100 zł zależy do kogo pójdę, a zabieg od 500-800 zł

Jezuuuu to jest takie zło hahaha ::rofl:

1 polubienie

Oj nie mam pojęcia :confused: musiałabyś popatrzeć za jakimś może gdzieś w aptece.
Ale z tego co pamiętam, to koleżanka goliła nogi codziennie, więc dla mnie np to odpada :rofl::rofl:

Nogi zawsze mozna ogolic laserem a jesli by mialo pomoc z wlosami na glowie to warto sprobowac :smiling_face:

Dokładnie, ja mam laser , więc to nie problem

Ale trzeba ten laser mieć, a taki dobry, do tanich nie należy, więc tu inwestycja dla mnie mało zwrotna :rofl::rofl:kup kolagen, i kupuj regularnie, kup laser i miej pieniądze w razie jakiejś awarii. Zdecydowanie bardziej wolę bez kolagenu ogolić nogi raz w tygodniu/dwoch i jakiś czas ponarzekać na włosy na głowie :rofl: