Zamierzasz karmić piersią? Weź udział w FOTOKONKURSIE: pochwal się swoim brzuszkiem lub maluszkiem i wygraj wielką wyprawkę dla karmiącej mamy i maleństwa. Nagrody od LOVI, Pharmaceris i Motherhood czekają.
wow! super konkurs!! szkoda, że ja ani nie mam brzucha, ani dopiero co nie urodziłam ;p
a kiedy dodacie watek tego konkursu w “konkursy” ?
No właśnie nasze większe maluszki też by chciały swój konkurs bo w tym raczej nie mają szans:(
teraz jest dla mniejszych, a następny będzie dla większych:-)
super zdjęcie dodane może się uda …
Ale super konkurs ,a nagrody fantastyczne!!!
Popieram nagrody są fantastyczne konkurs również zdjęcia nie są cudownej jakości ponieważ robione telefonem ale pamiątka jest
Ale cudny temat konkursu Pewnie i my spróbujemy
Współczuję jury wyboru bo na pewno nie będzie łatwy.
A moje pytanie czy to mają być pojedyncze zdjęcia, czy może być kolaż?
Może być kolaż jako jedna praca (zgłoszenie). Zależy nam na tym, by w jednym komentarzu nie było osobnych kilku zdjęć.
Bardzo dziękuję za odpowiedź
Czekaliśmy na ciebie córeczko 5 lat a teraz patrzy na ciebie cały świat Braciszek tuli i podsłuchuje co ta mała buszuje
nie zazdroszczę Jury, to nie będzie łatwy wybór, tyle pięknych wspomnień i wrażeń ujętych na zdjęciach…
rewelacja naprawdę fantastyczny konkurs oby więcej takich:)
Świetny konkurs! Wygrać taki zestaw, super sprawa Ja i moje kochane maleństwo byłybyśmy przeszczęśliwe gdyby się udało nam coś wygrać
Trzymamy za wszystkich kciuki i życzymy powodzenia
Proud Mommy dokładnie masz rację - wybór będzie nie łatwy. A przy okazji konkursu może i któraś mama pozostanie po nim z nami na forum…
a.a._redzimska, Proud Mommy - Macie rację, wybór nie będzie łatwy! Jest wiele wspaniałych zdjęć, z czego bardzo się cieszymy
I także mamy nadzieję, że wiele Mam, które zawitały do nas przy okazji konkursu, zostanie z nami na dłużej
Szkoda tylko,że w galerii konkursowej nie jest wyłączona opcja punktowania niektóre Panie chyba myślą ,że to jest konkurs na głosy:)