Fotokonkurs "Mój brzuszek, mój maluszek"

Zamierzasz karmić piersią? Weź udział w FOTOKONKURSIE: pochwal się swoim brzuszkiem lub maluszkiem i wygraj wielką wyprawkę dla karmiącej mamy i maleństwa. Nagrody od LOVI, Pharmaceris i Motherhood czekają.

wow! super konkurs!! szkoda, że ja ani nie mam brzucha, ani dopiero co nie urodziłam ;p

a kiedy dodacie watek tego konkursu w “konkursy” ?:slight_smile:

No właśnie nasze większe maluszki też by chciały swój konkurs bo w tym raczej nie mają szans:(

teraz jest dla mniejszych, a następny będzie dla większych:-)

super :slight_smile: zdjęcie dodane może się uda … :stuck_out_tongue:

Ale super konkurs ,a nagrody fantastyczne!!!

Popieram nagrody są fantastyczne konkurs również :slight_smile: zdjęcia nie są cudownej jakości ponieważ robione telefonem ale pamiątka jest :stuck_out_tongue:

Ale cudny temat konkursu :smiley: Pewnie i my spróbujemy :smiley: Współczuję jury wyboru bo na pewno nie będzie łatwy.

A moje pytanie czy to mają być pojedyncze zdjęcia, czy może być kolaż?

Może być kolaż jako jedna praca (zgłoszenie). Zależy nam na tym, by w jednym komentarzu nie było osobnych kilku zdjęć.

Bardzo dziękuję za odpowiedź

Czekaliśmy na ciebie córeczko 5 lat a teraz patrzy na ciebie cały świat :slight_smile: Braciszek tuli i podsłuchuje co ta mała buszuje :slight_smile:

mam 5.5 miesiaca i nadal mama karmi mnie piersia :slight_smile:

nie zazdroszczę Jury, to nie będzie łatwy wybór, tyle pięknych wspomnień i wrażeń ujętych na zdjęciach… :wink:

rewelacja naprawdę fantastyczny konkurs oby więcej takich:)

Świetny konkurs! Wygrać taki zestaw, super sprawa :slight_smile: Ja i moje kochane maleństwo byłybyśmy przeszczęśliwe gdyby się udało nam coś wygrać :slight_smile: Trzymamy za wszystkich kciuki i życzymy powodzenia :slight_smile:

Proud Mommy dokładnie masz rację - wybór będzie nie łatwy. A przy okazji konkursu może i któraś mama pozostanie po nim z nami na forum…

a.a._redzimska, Proud Mommy - Macie rację, wybór nie będzie łatwy! Jest wiele wspaniałych zdjęć, z czego bardzo się cieszymy :slight_smile:

I także mamy nadzieję, że wiele Mam, które zawitały do nas przy okazji konkursu, zostanie z nami na dłużej :slight_smile:

Szkoda tylko,że w galerii konkursowej nie jest wyłączona opcja punktowania niektóre Panie chyba myślą ,że to jest konkurs na głosy:)