Farba na ścianę z brokatem

Kobieta zmienna jest :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Ale wizualizacja jest piękna :wink:

1 polubienie

To racja hahah

Jakoś to wyszło. Jak na kobietę która z remontami nie ma nic wspólnego i do tego ma nie do końca zrośnięta rękę to jest spoko :rofl::rofl:. Nie widać niestety tego efektu na zdjęciu. Jest na niej delikatny czarny brokat mieniący się na kolorowo. Fajnie to wygląda

3 polubienia

Farba to decoverini. Polecam wam gdyby coś. Można ją zrobić z palety dostępnych kolorów i pani dodała mi właśnie brokat do tego. 230 zł za litr ale ściana dość duża i zostało nam jeszcze prawie połowa także bardzo wydajna. I od razu podkład w zestawie też mi pani zabarwiła żeby nie był biały

1 polubienie

Ooo ale super to wyszło

Sciana wyszla naprawde fajnie, efekt jest lepszy niz sie spodziewalam. Kolor super pasuje i od razu robi przyjemniejszy klimat w pokoju.

1 polubienie

No i całkiem fajnie to wyszło :blush:

Póki co wygląda jak na wizualizacji :blush:

Tak ma wyglądać więc robię co mogę hahahaha

1 polubienie

Pięknie naprawdę pięknie :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:)

1 polubienie

Mega wyszło , pokażesz jeszcze więcej :smiling_face::smiling_face:

Ma razie tylko malowanie bo fundusze na pokój muszą być przenacOne na coś innego więc meble może pod koniec roku. Ale córka mieszka teraz w innym pokoju więc warunki ma normalne i może poczekać

Malowanie zrobiło różnicę :slight_smile:

Dobrze że ma inny pokój na ten czas , ale ja tak zawsze strasznie niecierpliwa jestem już nie mogę się doczekać zawsze jak już mam jakieś remonty aby wrócić ,na swoje , :joy::blush:

No ja też bym już chciała zrobić żeby było tak ładnie czysto hahahaha ale coś czasami trzeba coś odpuścić. Ale stwierdziła że ok na gwiazdkę i urodziny poprosi kasę i kupi sobie dodatki do pokoju hihi

1 polubienie

Też są jakieś plusy czekania , można też przemyśleć dłużej i pozmieniać koncepcję :joy:

Oj tak niejednokrotnie u mnie tak było , że zanim się człowiek doczekał to koncepcja była odmieniona hahah

Nie nie wizualizacja jest więc tego się trzymamy. Koncepcja już była parę razy zmieniana. Ta jest ostateczna :rofl:

Z tego co kojarzę Ty masz już taką dużą to córkę , to dobrze że Ci się podoba efekt bo chwila moment i się wyprowadzi to pokój zostanie wolny :rofl: