O bardzo fajny efekt! Rzeczywiście chyba lepiej to wygląda niż brokat.
No super to wygląda
Też fajny efekt , mi zdecydowanie ten lepiej się podoba
Dla mnie też, o wiele lepiej ![]()
Według mnie też lepszy efekt , ściana z brokatem to jak kto lubi kwesta też gustu ![]()
![]()
To prawda jeśli z brokatem to i trzeba ją dobrze wymieszać i położyć aby plamy nie wyszły
No wiesz to pokój nastolatki więc ona ma różne pomysły ale fala się przekonac na inny efekt. Może w przyszłym tygodniu będziemy malować więc pokaże efekt bo same będziemy to malować ![]()
![]()
Jesteś nie zastąpiona ![]()
![]()
Tak tym bardziej że będę to malować ze złamana ręka bo zrostu jeszcze nie mam pełnego ![]()
![]()
![]()
jak to mój mąż określił jesteś jeb***ta ale cóż on tego nie zrobi bo spawa konstrukcję garażu i jeszcze mu trochę z tym zejdzie. A my już byśmy chciały to mieć zrobione hihi. Ale wiecie jakie to będzie ćwiczenie dla mojej ręki najlepsze z możliwych. Wyprost, zgięcie, góra, dół dodatkowo trzeba wałek docisnąć więc ćwiczenia izometryczne. To takie przyjemne z pożytecznym ![]()
![]()
![]()
![]()
Rehabilitacja w gratisie ![]()
![]()
O ciekawa jestem efektu
Zapowiada się super ![]()
Zapowiada się no właśnie. Powinnam to zdjęcie dodać chyba w poście przewidywania a rzeczywistość ![]()
efekt końcowy może nie być taki jak na wizualizacji ![]()
Na pewno będzie pięknie ![]()
Czekamy na efekty ![]()
Jutro będziemy zaczynać malować więc pod koniec tygodnia powinno być na finiszu ![]()
![]()
![]()
To daj znać jak wyszło, czy się podoba ![]()
Osobiscie nie mam, ale kolezanka ma farbe z brokatem. Mowiła, ze zalezy od rodzaju – niektore sa gladkie, inne troche chropowate. Maluje sie ok, troche sie klei do walka, ale Ona poleca raczej gotowa farbe z brokatem, bo samemu dodany moze sie nierowno rozlozyc.
Już jest zmiana decyzji
nie będzie brokatu ![]()
![]()