Elektryczne hulajnogi

A co do rejestru to wiem ze sa takie wpisy bo rodzice maja psy i wlasnie one sa wpisane … raz na pol roku nawet kontrole maja czy szczepia je…

To prawda bo te dzieciaki w ogóle nie myślą na tych hulajnogach , jadą przed siebie ile się tylko da rozpędzić i to chodnikiem oczywiście , boję się jak mój starszy syn na spacerze biega sobie przede mną jak idziemy bo tyle razy co już ktoś na niej śmignął tak szybko obok niego …

Akurat to że miała słuchawki to też nie fajnie nic nie słyszy jak idzie

A co to za pies był rotwailer? :rofl::rofl::rofl: Nie ma sprawiedliwość

Czy ty mieszkasz w moim mieście? :rofl::rofl::rofl: Co prawda u nas nikt nikogo nie udusił albo o tym nie słychać ale burmistrz też zgarnia kasę dla siebie i kto może to może :rofl::rofl: akurat ja z tych co mąż policjantów zna dość dobrze więc mnie nie zatrzymują. Ale kupiliśmy nowy samochód i na obcych rejestracjach mnie zatrzymali jacyś nowi chyba bo młodzi i nie widziałam ich nigdy. Trochę prędkość przekroczyłam nie powiem :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: ale powiedziałam nazwisko i adres a pan do mnie pani jedzie ale wolniej :rofl::rofl: przychodzę do domu mówię mężowi a on mówi to co jeszcze nie wiedzą jaki mamy samochód :rofl::rofl::rofl: więc jak masz znajomości to można dużo

Tak jest w kazdym miescie, wszystko da sie ukryc, kupic, ustalic.
Ale mogla mandatu nie przyjmowac, trzeba swoje prawa znac. A jak ludzie nie znaja to niech placa

Pies nie musi mieć kagańca na spacerze, chyba że jest w rejestrze ras niebezpiecznych lub tak stanowi regulamin danego miejsca np. komunikacji miejskiej.

Też się właśnie tego boję nigdy nie wiadomo kiedy nagle wyskoczy z taką prędkością

No przeciez właśnie to napisalam :wink: wiec kobieta nie musiala przyjmowac mandatu, gdyz zostal wystawiony bezpodstawnie

Ale tak jak mówisz jak nie wiedzą to płacą.

Trzeba czasem postawić na swoim, bo nie każdy od razu się zna na przepisach.

Owczarka miala…

No mogla nie przyjac… ja bym napewno nie przyjela :blush:

No ja tez policjantow znam i to dobrze wiec duzo wiem co gdzie i jak… :sweat_smile:
Tez mialam sytuacje co mnje zatrzymali i tez mlodzi… u nas jest tak ze jak sie pojawi jakis nowy samochod a wgl na obcych nr to zatrzymuja… akurat jechalam brata na niemieckich blachac… przekroczylam i to o duzo … zatrzymali mnie jacys mlodzi swiezo po szkole… podchodza a ja po niemiecku do nich :sweat_smile: to sie wystraszyli bo bie rozumieli tylko jeden po angielsku do mnie ze mam jechac wolniej i tyle :sweat_smile:

3 polubienia

Haha, niezłe najważniejsze, że puścili bez mandatu :smile:

Nie używam , ostatnio dużo wypadków z ich udziałem

Coraz czesciej są i nic z tym nie robią

Haha, super, że znałaś się na rzeczy i zaskoczyłaś ich niemieckim :smiley:

U nas w okolicy co chwilę wypadek na hulajnogach

1 polubienie

Hulajnogi potrafią być naprawdę niebezpieczne, zwłaszcza przy dużym natężeniu ruchu

1 polubienie