Efektowna dieta?

Dziewczyny z kim ćwiczycie ? Może na YouTube albo zestaw jakiś krótkich nie trudnych treningów ? Muszę schudnac po ciąży 😂

Chodakowska lub Lewandowska. Po porodzie też te ćwiczenia muszą być lżejsze. Przede wszystkim pilnować stałych posiłków. Bo jak się jest w domu to najgorsze jest takie podjadanie.

przy małym dziecku jest właśnie ciężko utrzymać się stałych godzin posiłków bo je się jak już naprawdę jest chwila oddechu 

Z YouTube bardzo lubię monike kolakowska i mel b. A co do diety to redukcja. Nie katuje się jakimiś innymi dietami. na redukcji nie chodzę glodna i jem smacznie 

Lubię ćwiczenia z MonikąKołakowską, a co do diety, która zawsze się u nie sprawdzała to dieta MŻ :D 

ja na szczeście nie musze byc na diecie, a teraz córka po porodzie to najlepsza dieta jaka może byc, wszystko wysyssa :D

Zazdroszczę, ja póki karmiłam to nic nie schudłam :)

Ann ja też przy karmieniu nie poleciałam z wagi. A nawet 1-2 kg doszło :p

Mi kp pomogło schudnąć , chociaż cały czas jem bo ciagle czuje głód , chyba dziecko wszystko wysysa . 

Co jakiś czas robię sobie przerwę totalna od cukru jakiegokolwiek , herbatkę to czasem ksylitolem słodzę bo ma mniej kalorii niż cukier albo gorzka . Prawie wcale smażonego , częściej gotowane . Dużo spacerów . 
Ćwiczenia to ja mam sama swoje trochę od tej trochę od tamtej bo nie mogę obciążać kręgosłupa . Ale mel-b ma fajne .  I od czasów szkolnych trenuje gimnastykę , wiadomo na czas ciąży musiałam przestać i się ciało zastało ale może wróci do formy , kiedyś ;)

Karmie piersia a nadal 4 kilo na plusie , staram się jeść mniej ale odkąd urodziłam nie mogę przejść obojętnie obok słodyczy 😂

mam podobnie, karmię już prawie 7 miesięcy, a waga jest i to sporo na plusie 

Ja chudlam do 3 miesiecy po porodzie szybko potem tak stopniowo przed swietami juz byla fajna waga jak s przed ciazy nawet deko nizsza;) ale swieta nowy rok;) i znowu jest nad czym pracowac;) a tu zaraz tlusty czwartek....

Ja nie karmiłam a bardzo szybko schudłam po porodzie, jednak codziennie wyruszałam z córką na spacer i kilka km zawsze zrobiliśmy, myślę, że ten ruch i aktywność swoje zrobiła. 

U mnie właśnie przy kp waga stała :( Jak przestałam karmić to zaczęło moment spadać 

Dieta pudełkowa jest dobrą opcją. Aczkolwiek przed jej dobraniem dobrze jest skontaktować sie z dietetykiem, który podpowie w zakresie jej kaloryczności. Tak abyśmy nie czuli się glodni ale jednoczęsnie aby waga powoli spadała w dół.

Polecam przynajmniej na jakiś czas, dzięki takiej diecie będziecie mieli rozeznanie, jakie produkty warto jest jeść.

Ta firma ma spory wybór diet i działa w wielu miastach https://hfood.pl/wybor-menu

W internecie znajdziemy wiele informacji na temat tego jaka dieta będzie idealna w naszym przypadku. Zawsze też możemy pójść o krok dalej i zapisać się do dietetyka. Wtedy dopiero uzyskamy prawdziwy obraz tego czego możemy oczekiwać. Ważne też jest jaka jest definicja diety bo powinien to być styl życia na jaki przechodzimy, a nie tylko jakiś krótki wycinek czasu w jakim jemy zdrowe rzeczy. Poza tym poznajmy jakie korzyści da nam woda alkaiczna - https://alcalia.pl/ ponieważ jest ich wiele. Zaczynając od podniesienia poziomu tlenu we krwi, a kończąc na wspomaganiu prawidłowego procesu trawienia.

Ruch pewnie tak :) w sumie moja waga nie rosła przy kp. Ale czułam się bardzo odwodniona 

Ruch też jest potrzebny koniecznie. 

ja jak wróciłam do pracy to faktycznie widać było szybko jak kilogramy spadają 

Ruch nie tylko dla zdrowia fizycznego ale I psychicznego