Ja i moja siostra 9 lat różnicy i dogadujemy się lepiej niż mój mąż z siostra różnica wieku 4 lata więc to nie ma znaczenia. Między jej chłopcami różnica wieku 3 lat i wcale fajnie chłopcy się nie dogadują. Jeden na drugiego narzeka krzyczy, jak młodszy był jeszcze mały to starszy nie chciał się z nim bawić bo jednak on już był etap LEGO klocki itd a ten maluch mu rozwalał. Teraz też jeden w szkole i czuję się już dorosły a brat w przedszkolu i że to maluch jest
Jak ja to uwielbiam, jak ktos wciska ze nie mozna miec większej roznicy jakby to byl jakis grzech miedzy mna a siostra jest 5 lat roznicy i mamy swietny kontakt i zawsze mialysmy.
Ja powiedziałam ze miedzy moimi dziecmi minumum 4lata roznicy -, chcialam zeby starszak byl jak najbardziej samodzielny zeby nie musial ciagle slyszec: zaraz, nie teraz, pozniej - boooo mlodszy brat.
I to u nas sie super sprawdza- syn duzo rozumie i wiekszosc rzeczy robi sam
Jak wiecie Felek jest chory ma polowe serca i inne wady zwiazane z sercem… leczenie paliatywne… ogolnie wyleczyc sie nie da ratuje tylko przeszczel serca… dzieci kardiokogiczne z ciezkimi wadami takie jak ma Felek rozwijaja sie wolniej - maja inne krazenie i dlugie pobyty w szpitalach i na oiomie a u nas dochodzi jeszcze wczesniactwo. Porownujac do starszych dzieci widac ta roznice w rozwijaniu sie nie jest duza bo miesiac ale jest… Felek zaczyna sam chodzic a na to sasiadka z tekstem " no moze bedzie cos z niego " normalnie wbilo mnie w fotel jak to uslyszalam
jak można tak powiedzieć w szoku jestem, ja bym odpowiedziała że najpierw warto się zastanowić 3 razy zanim coś się powie. W szpitalu poznałam nie jedną mamę nie jedno dziecko… I naprawdę dzieci nawet po przeszczepie serca funkcjonują praktycznie bez odchyleń
No mozna widocznie ja jej zawsze mowie ze on jeszcze pokaze na co go stac ze bedzie miala go dosyc jeszcze
Nie no ale tak na serio to jak pierwszy raz mi to powiedziala jak zaczal siedziec sam to mnie zamurowalo teraz jak cos nowego sie nauczy to zawsze to powtarza ale ja juz nie reaguje bo nie ma sensu
Ja widze po moim jak funkcjonuje… nie widac ze chory nie jest siny wyglada jak zdrowie dziecko… jak ktos nie wie ze jeat chory to nawet nie powie ze jest… zreszta On juz tyle pokazal nam i lekarzom ze glowa mala operacje 2 jedno zatrzymanie swrca cewnikowanie no i zapalenie pluc od razu po operacji co jest norma… paraliz strun glosowych… ze wszystkiego wyszedl
A jak dlugo? Bo u nas z tego powoli wychodzi . Glos wrocil ale taki cichutki i bez basu na laryngologii chcieli rurke trchestomijna wsadzic ale sie nie zgodzilam… zreszta nasz kardiochirurg co Go operowal sam mowil ze mam sie wstrzymac i dac mu szanse a wsadzic zawsze moge
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.