D. Gluszak super ze małej się nienspieszy. Czasami tak jest ze wydaje się ze nie uda nam się dotrzymać do terminu a wychodzi inaczej. Mnie tez było ciężko wstać z łóżka. Chociaż buty i skarpestki ubierałam sama do koca ciazy.
Ja urodziłam po terminie. Też myślałam, że urodze wcześniej. Wszystko na to wskazywało. Córka później przestała się spieszyć żeby przyjść na świat.
D.Gluszek super, że dzidziuś się nie spieszy. Niedawno martwiłaś się o święta a tu połowa stycznia 36 tydzień to już taki spokój faktycznie )
D. Gluszek nam nadzieję, ze wszystko po ostatnim badaniu ok? Bo miałaś dać znać.
Ostatnio jestem mniej aktywna bo się źle czułam , brak apetytu naprzemian z napadami glodu i wieczne zmęczenie… i co sie okazalo byl tego jeden 3100kg powód
Dziś o 1:35 urodziłam córeczkę i jestem najszczesliwsza mamą na świecie!
54 cm szczęścia i 3100kg zdrowej wagi
10/10 punktów
D. Gluszak gratuluję:-).
D Gluszek gratuluję !
Gratuluję
No to super gratulacje, dużo dużo zdrówka
Łooo, Gratulacje!!! <3 <3 <3
Gratulacje! Super, że jest wszystko się dobrze skończyło.
D. Gluszek daj znać jak Wam mijają pierwsze dni razem, jak tylko znajdziesz chwilkę:-)
D.Gluszek, gratulacje! Zdrowka dla Ciebie i córeczki
Ogromne gratulacje! Dużo zdrówka!
Dziewczyny jesteśmy już w domku
Mała potrafi nie spać 4 godziny rozgladajac sie początki zawsze są ciężkie bo musimy sie siebie nauczyć ale dajemy radę
Braciszek na początku sie cieszył dopóki placzu nie usłyszał i teraz sie boi miejmy nadzieje ze sie oswoi z czasem.
W tym miesiacu bedzie mnie tu mniej ale potem wracam do Was co jakis czas bede tu zaglądać
Ps. Jak na razie karmię piersią ! Trzymajcie kciuki żeby tak zostało , nie poddajemy sie.
To fajnie, że karmisz i wszystko gra:-) oby tak dalej! Powodzenia
Super, że udało się karmić piersią. Powodzenia z maluszkiem!
Hej hej hej !
U nas wszystko dobrze , malutka dzisiaj kończy 2tyg i przybrala już 600g więc chyba karmimy sie dobrze
Mamusia przechodzi teraz nawal pokarmu ,przez co musze odciagac dodatkowo laktatorem.
Ciesze sie że dałam radę i sie nie poddalam ,oby tylko już tak zostalo
A co u Was ?
Jak masz nawał to powinnaś odciągać tylko do uczucia ulgi no chyba że chcesz mrozic mleko na zaś uważaj żeby nie zrobić sobie w taki sposób hiperlaktacji
a u nas ok my się karmimy już prawie rok i końca nie widać zobaczmy ile synek będzie ciągnąć pierś : D
Ja córkę karmię piersią już sześć i pół miesiąca. Ciekawe ile jeszcze będziemy się tak karmić po mimo rozszerzania diety.