Dzień ojca 2026 - pomysły na prezenty

Drogie mamy, czy planujecie kupować prezent dla taty dziecka z okazji Dnia Ojca? Jakie macie pomysły na prezent? Dajcie znać :heart:

Nasz bobas pewnie przygotuje w ten dzień serię solidnych kopniaczków prosto z brzuszka mamy​:heart_eyes::joy::joy:

2 polubienia

Taak kupiłam prezenty ze zdjęciem kubek, breloczek do kluczy i zawieszka do auta :slight_smile:

Ja już jakiś czas temu kupiłam perfum , i to będzie jako prezent dla taty :blue_heart: a dodatkowo syn zawsze od siebie coś wymyśla od siebie 🩵

Tak ja kupiłam prezent na pierwszy dzień taty . Córeczka z nami jest od ponad miesiąca więc tata będzie miał miłą niespodziankę. Zamówiłam kubek z zdjęciem taty jak trzyma córeczkę w szpitalu z napisem „szczęśliwego pierwszego dnia taty jako mój tatuś „ i szklane zdjęcie naszej trójki . Na pewno się ucieszy . A ja też się załapałam na swój pierwszy dzień mamy i mąż też zrobił mi niespodziankę w postaci kwiatów i było to 13 dni po porodzie więc naprawdę wzruszyłam się . Także wiadomo musiałam się odwdzięczyć .

Oczywiście że tak. Pomyslam ze nie będę oryginalna i kupię koszulkę 🩵💪
Na początku myślałam o breloku do kluczy potem o książce do czytania z synkiem. Brałam też od uwagę ręcznik z haftem czy pościel pamiątkowa. Jednak stwierdziłam że koszulka będzie najlepsza. Raz, że mąż lubi koszulki. Nigdy ich za wiele. Dwa że jest to pamiątka jednak którą można zostawić. No i nie jest to coś zbędnego co będzie leżało w szafie. Z kolei ręczników i pościeli ciekawych nie znalazłam. A książeczkę postanowiłam zrobić w przyszłym roku jak mały będzie już więcej rozumiał i będzie to czas na wspólne czytanie książeczek.

Powoli koncza mi sie pomysly bo dostal juz ksiazke z pomyslami jak spędzić czas z dziecmi, dostal kubek, dostal koszulke. Mysle ze w tym roku polece w jakas piekna monoporcje :heart: mam obok cukiernie gdzie sa takie piekne i pyszne rzeczy :heart:

Kupilam kubek super tata z latarka i bryloczkiem i do tego skrzynke na narzedzia :slight_smile:

My fundujemy naszemu voucher na jazdę motorcrossem :grinning:

@Karolinnna rok temu jak synek był w brzuchu to dałam mężowi taką kartkę :

1 polubienie

Słodka karteczka :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: fajnie też taka zostawić na pamiątkę maluszkowi :face_holding_back_tears:

Taaak! :heart: To nasz pierwszy Dzień Ojca więc symboliczny drobiazg i pamiątkowy kubek z napisem “tata” już mamy przygotowany :grin::star_struck::heart_eyes: jesczcze mam do przygotowania do prezentu pamiątkową kartkę - laurkę od Synka, więc wpiszę tam kilka słów od malucha, myślę że Tata będzie wzruszony :face_holding_back_tears::star_struck:

1 polubienie

Wspaniale! Dziękujemy za komentarz :heart:

1 polubienie

Na pewno będzie zadowolony z prezentu :heart_eyes: :revolving_hearts:

Pyszne prezenty to świetne prezenty :cupcake: :cake:

Na pewno będzie! :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

2 polubienia

Chłopaki w przedszkolu coś przygotują i robimy tacie razem jakiś deserek

Tatusiowie juz docenieni ? :smiling_face_with_three_hearts: my wlasnie czekamy az maz wroci z pracy i niemoge sie doczekac jego miny . Mam wrazenie , ze on sam zapomnial o tym swiecie , wiec czego go naprawde niespodzianka

1 polubienie

Ja czekam aż mąż wróci z pracy z synkiem bo go odbiera ze żłobka i idziemy do restauracji… a prezencik dziś z paczkomatu odebrany

@Michaska Co w końcu zamówiłaś ?

A koszulkę na Allegro. Nic oryginalnego :sweat_smile: za to na obiad zamówiłam sobie maczankę z pieczonymi ziemniakami

4 polubienia