Dzień ojca 2026 - pomysły na prezenty

Uuu czy to bułeczka bao ? Aaa maczanka :roll_eyes: musiałam wygooglować co to :sweat_smile: nie miałam okazji jeść :face_holding_back_tears:

Chyba tak było napisane w menu o ile się nie mylę

W sensie ta Bułka jest z tych bułeczkę co się robi na parze ?

Nie, sprawdziłam jest to opisane jako pampuch własnej roboty :grin:

1 polubienie

A co tam jest w środku ? Pierwszy raz coś takiego widzę

Ooo kurcze taki pampuch to chyba fajnie smakował! :star_struck::star_struck: Lubię pampuchy a chyba z dobrze ponad rok nie jadłam :smiley:

Ale to wygląda i musi smakować. Widzę pierwszy raz w takiej formie podanego pampucha .

A co to właściwie jest ?

Kiedyś robiłam te pampuchy jak kanapki , ser szynka salata i sos :heart_eyes: mega dobre wyszło !

Super smakowało chodź muszę powiedzieć że maczanka lepiej mi smakowała w takiej restauracji gdzie mieliśmy chrzciny małego :grin: W tej wczorajszej dali trochę za dużo musztardy i zabiła smak mięsa

1 polubienie

I jak tam tatusiowie zadowoleni ?

Moj zadowolony dostal skrzynke na narzedzia i odrazu polecial do garażu sobie ukladac :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

W takiej wersji nie jadłam , tylko na słodko zawsze . Muszę wypróbować.

1 polubienie

Mój się nawet wzruszył jak dostał koszulkę od synka

Mój też zadowolony, finalnie dostał voucher na prezent marzeń i powiedział, że połowę jego kwoty oddaje mi i mogę wykorzystać sobie np na masaż :face_holding_back_tears::heart:

Oo ale super pomysł :face_holding_back_tears:

Przyrządziłam ulubiony obiad meza i mogl spedzic wiekszosc dnia z corka poniewaz mial w ten dzien urlop :slight_smile:
Nie patrzylam sie tez krzywo jak otworzyl piwo wieczorem :smiley:

1 polubienie

Ważne że prezent udany :blush:

O jaaa jaki miły gest! :heart: