Dzień Ojca 2025

Ja mam raka i częściowo uzupełniłam ale ostatnio nie mogę się zebrać by ja dalej uzupełniać :wink:

Ja żałuję że nie kupiłam na początku ciąży sobie takiej książki do uzupełnienia na bierzaco :cry: pierwszy tydzień co się działo i tak każdy po kolei . Teraz nie pamiętam co było w konkretnym tygodniu , miesiącu a szkoda bo bym wróciła do początku :face_holding_back_tears:

No w sumie racja. Ale ja mam juz po porodzie do uzupełniania a nie w trakcie ciąży. I sumie to by było fajne bo potem ssie to zaciera…… ja jakieś ważniejsze rzeczy wrzucałam do kalendarza w telefonie

Teraz też zaczęłam spisywać w kalendarzu jak mam wizytę u lekarza ile tygodni i ile bobas waży :face_holding_back_tears:

Mój to by się raczej nie ucieszył z takiego , i pewnie ja bym miała sobie go uzupełnić finalnie :rofl:

To byłby bardziej prezent dla siebie niż dla niego :smiley:

Są też tacy tatusiowe którzy z chęcią by takie wypełniali :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Ale wydaje mi się że to rzadkość :see_no_evil:

Mój chyba by był zadowolony. Małżonek przykłada wagę do takich rzeczy. U nas jest odwrotnie, to on robi zdjęcia, pamiątki itp :rofl:

A to jest fajne :smiling_face:

Ooo to zazdroszczę takiego męża , ja mojemu muszę mówić żeby też mi coś zrobił :smiley:

Oo to super u nas to zalezy od dnia ale przewaznie to ja robie zdjecia :rofl: on nie lubi sesji zdjęciowych u kogos

1 polubienie

Większość uznałaby to za dzień matki wedlug mnie :sweat_smile:

Wlansie dlatego fajny pomysł :joy:

No wlansie jahah

Właśnie dobry pomysł podsunęłaś :rofl::rofl:

2 polubienia

U mnie to nie możliwe bo mąż w pracy

Musi wsiąść urlop hahah

No właśnie hahhha niech ma dzień ojca a zarazem my ahha

1 polubienie