A macie jakieś pomysły na prezent dla siedmomiesięcznej dziewczynki?
Akk a do jakiej kwoty i z jakiej okazji;)?
Fajne są te wszystkie zabawki Montessori, drewniane kostki, tablice manipulacyjne..
Mintesorii na czasie ;)
My mieliśmy jeżyka z wkładanymi kolcami córka do tej pory lubi go układać ;)
Kostki sensoryczne grające ale to takie na wyrost trochę
Moze klocki canpola fajne gumowe na długo posłużą z różną wytłoczona faktura na bokach każdego klocka, jest też tej firmy taka fajna wieża do ukladania w formie gryzaka ;)
Bardzo na czasie
Akk, moja np lubi się bawić termoforkiem z pestek wiśni, woreczkami, folijkami,
Ale na prezent to słabo hehe
No troszkę slabo
My corce kupiliśmy zestaw LEGO Minecraft bo to mała fanką,a syn dostanie klocki magnetyczne. Myślę,że będą zadowoloni . Syn też dostanie zestaw drewniany taki warsztat,ale on ma kolejnego dnia urodziny
Mazia fajny pomysł ;)
A magnetyczne są bezpieczne dla synka one nie są dla starszych dzieci?
Ja małej kupiłam narazie Binga ale myślałam o jakiś bankach fajne widziałam w biedrze z rozdzka świecące moze właśnie te będą dodatkiem ;)
Starsza to wybrała sobie trochę ciuchów i klapki które mi się kompletnie się nie podobały;) ale w końcu już młodzieżówka wiec ważne aby jej się podobało ;)
Ja dalej się zastanawiam co im kupić 🤣
Akk szczeniaczek uczniaczek fajnie się sprawdza i jest w wersji dla dziewczynki albo te kostki sensoryczne też sa super bo zainteresują i siedmiomiesięczne i nawet roczne dziecko
Czas dla dziecka <3
U nas uczniaczek sobie leży mały nie wykazuje zainteresowania nim w ogóle. Najlepiej by się cieszył jak by dostał zamykane pudełeczka różnej wielkości haha
U nas tez zero zainteresowania
u nas też już wszystko praktycznie jest i leży w kącie;).. masakra..
My takie misia co się naciska rączki , brzuszku itp mamy , ale syn zainteresowanie nim wykazał jak miał ponad 2 lata , a może nawet największe jest teraz jak ma 3 lata i sobie z nim gada
U nas szczeniak uczniak był cacy i cieszyła sie do niego, teraz jest z nią w kojcu cały czas i przy wstawaniu włączy go i gra i mówi cały czas to już już znudziło i czasem ja wręcz drażni
Moja trzy latka sama mówiła co chce dostać na dzień dziecka. Więc o tyle było mi łatwiej że wiedziałam w jakim kierunku mam iść
U nas jakieś drobne gadżety
U nas też na dzień dziecka drobne prezenty.
Nasz 4latek dostał np swinke skarbonkę i dostaje pieniążek za każdą rzecz która zrobi sam z siebie,która nie należy do obowiązków ( odkurzanie pokoju czy ścielenie łóżka jest obowiazkiem)
Umnie na dzień dziecka są drobne prezenty, tak żeby uczci. Albo tylko jakiś wypad na większy plac zabaw lody i pizza. Nie robimy nic wielkiego.