Dzień Dziecka 2026!

Drogie Mamy, z okazji Dnia Dziecka składamy wszystkim dzieciom najserdeczniejsze życzenia!

Niech każdy dzień przynosi mnóstwo uśmiechu, tajemnic do odkrycia i beztroskiej zabawy. Niech Wasze maluszki zawsze będą ciekawe świata i nich ich marzenia spełniają się jedno po drugim! :heartpulse: Dużo zdrowia, radości i spełnienia :heart:

Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka :tulip:
Team LOVI

9 polubień

Dziękujemy za piękne życzenia! :tulip::heart:

Wszystkim dzieciom życzymy mnóstwa radości, zdrowia, uśmiechu każdego dnia i wielu wspaniałych przygód. Niech dzieciństwo będzie pełne beztroski, miłości i niezapomnianych chwil. :blush:

Również wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Dziecka dla całego Teamu LOVI! :two_hearts::tulip:

A ja skladam zyczenia wszystkim Forumowiczkom, ponieważ my tez jestesmy czyimiś dziecmi :heart: doroslymi, ale dalej dziecmi :heart:
A ze ja nie dostalam zyczen z okazji Dnia Dziecka i wiem jak dziwnie z tym sie czuje to… skladam Wam :heart: bo moze Wy tez nie uslyszalyscie dzis nic milego ?

Bardzo dziękuję :star_struck:

Ja też życzę wszystkim mama z @LOVI_Redakcja aby ich pociechy zdrowo się chowały i były stale radosne i uśmiechnięte.

Nas dopadła choroba :nauseated_face: ale walczymy. Bawimy się w domu z naszym maluszkiem

W imieniu swoim jakie dzieci bardzo dziękujemy za piękne życzenia :heart::heart::heart:
Drogiej redakcji też wszystkiego najlepszego bo każdy z nas powinien pielęgnować w sobie dziecko

Dziekuje i również zycze wszystkim dobrego dnia dziecka :heavy_heart_exclamation::gift:

Bardzo dziekujemy :heart: ja rowniez zycze wsyztskim dzieciom , aby kazdy ich dzien byl dla nich malym dniem dziecka ! Aby kazdy dzien byl “tym najlepszym na swiecie” i przedewszytskim zdrowia ! Bo to najwazniejsze :heart:

Dziekuje :heart: rownjez zycze wszystkim wszystkiego dobrego. :heart:

Oby się spełniły te piękne życzenia i wszystkim życzymy tego samego :heart:

W imieniu synka dziękuję :heart: wszystkiego najlepszego dla wszystkich forumowych maluszków

Dziękujemy za piękne życzenia :heart: dla waszystkich wszystkiego dobrego :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Pięknie dziękujemy w imieniu naszych Maluszków :smiling_face_with_three_hearts::bouquet:

Wszystkim Dzieciom tym Małym jak i Dużym życzę samych wspaniałości i dziecięcej radości na codzien! :heart:

1 polubienie

Dziękujemy za piękne życzenia :heart:

Z jednodniowym opoznieniem, ale bardzo szczerze. Drogie Mamy, Droga Redakcjo, wszystkiego kolorowego dla Was i Waszych dzieci. Nie traccie nigdy dzieciecej wiary, wyobrazni i marzen. Podejmujcie wyzwania niczym Pippi Ponczoszanka, badzcie odwazne jak Mulan, radosne i pelne optymizmu jak Roszpunka.
Niech kazdy dzien przynosi Wam powody do usmiechu, dumy i wzruszen, a w Was niech zawsze bedzie odrobina dzieciecej magii :heart:

6 polubień

Dziękujemy Droga Redakcjo i forumowym Ciociom. Przyłączam się do życzeń , swoim dzieciom jak i Waszym życzę jak najwięcej zdrowia ! Radości, przyjaźni i mało nudy :star_struck:
@Michaska witam w klubie… od wczoraj antybiotyk u starszej :frowning:

1 polubienie

:face_with_peeking_eye::see_no_evil: przynajmniej już leczycie. Jelitowki nie ma jak leczyć tylko trzeba przeczekać :nauseated_face:

Składam wszystkim dzieciaczkom z tej grupy i mamusiom nakepsze życzenia by każdy dzień był zawsze jak dzień dziecka :heart:

1 polubienie

O jakie cudowne życzenia :heart::heart::heart:

Kojarzę że w jelitowe lekarze zalecają podawać Encorton tylko gorzkie to

1 polubienie

@Anetteso_gmail.com @Michaska
Encorton to steryd :flushed: i do tego na receptę , może chodziło o probiotyk enterol , on jest bardzo dobry przy jelitowkach dla dzieci jak i dla dorosłych i dużo wody najlepiej z elektrolitami , i węgiel leczniczy !

Dziękujemy za wspaniałe życzenia :heart:

Niech w każdym z nas, pozostanie choć trochę tej dziecięcej beztroskości :smiling_face_with_three_hearts: