Dzień Dziecka 2026!

U nas wyjątkowo spokój , syn tradycyjnie co roku w dzień dziecka był chory . W tym roku na szczęście wkoncu udało nam się z nim wyjść do wesołego miasteczka :blush:

1 polubienie

A ile synek ma lat ? Ja mysle kiedy mala zabrac do Majalandu . Chcialam na roczek zeby sobje poogladala te kolorowe wystaey chociaz , ale nie wiem czy to nie za wczesnie

Moja corka byla w majalandzie ale w 2 klasie podstawówki :wink: roczek wydaje mi sie za wczesniej, duzo jest atrakcje na ktore nie wejdzie wlasnie na wiek :wink:

1 polubienie

O atrakcjach w sumie w ogole nie mysle , bardziej o kolorowej scenerii . Ja w sumie wiem , ze to za wczesnie , ale bardzo mnie tam ciagnie :rofl:

1 polubienie

Aa chyba ze tak :wink: gorzej jak bedzie chciala na jakas wejsc :face_with_peeking_eye:

Mój ma 7 - 8 w sierpniu :smiling_face_with_three_hearts:

Moja tez z 8 sierpnia :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: tylko , ze bedzie miala roczek

Tak , chyba chodziło o probiotyk.

@Mama.urwisa no mój też był chory ale już jest lepiej.,

1 polubienie

Dzień dziecka to święto każdego z nas :slight_smile: ważne żebyśmy my mamy nigdy nie zapominały o swoim wewnętrznym dziecku :slight_smile:

Jenyyy zle to napisałam chodziło ze ma 7 lat , 8 w sierpniu . A ur 22 sierpnia :rofl::rofl::rofl:

Aaa oki teraz kumam :rofl::rofl: to sie dogadaly :rofl::see_no_evil:

Bardzo dziękujemy :heart: Życzymy dużo zdrowia :smiling_face_with_three_hearts: :revolving_hearts:

1 polubienie

Bardzo dziękujemy za piękne życzenia :heart_eyes: :heart:

1 polubienie

Dziękujemy! Oby choroba szybko minęła :heart:

1 polubienie

Warto o nim pamiętać :smiling_face_with_three_hearts: :revolving_hearts: :tulip:

Bardzo dziękuję. Już jest całkiem dobrze :blush: wracamy do życia i aktywności

Fajne promocje po dniu dziecka