Ja na razie zamówiłam tylko spacjalne kubki pakowane z skarpetkami i też właśnie się zastanawiam co jeszcze można jeszcze dokupić ;)
Hej dziewczyny !
co w tym roku przygotowujecie na dzień dziadka i babci szukam z moimi chłopakami jakis ciekawych inspiracji , narazie zamówiliśmy kubki ale chciałabym coś dorzucic �
A nie myslelisciw o jakims zdjeciu?
Czesto dobrym pomyslem okazuje sie tez kalendarz na caly rok ze zdjeciami wnukow;)
Zamawialam kalendarz ze wspolnymi zdjeciami. Mozna samemu zaprojektowac, wgrac zdjecia dzieci i dziadkow z kazdej pory roku. Jest to super pamiatka i przydatna rzecz. W tamtym roku dzieci robily kolorowe szyszki, ozdobne lampiony, las w słoiku, laurki i zaproszenia w przedszkolu a ja ciasto więc było już z głowy. A w tym roku myślałam o jakiś witaminach żeby ładnie zapakować i to podarować bo wszyscy chorują.
Ja jeszcze nic zupełnie nie mam. Kalendarze co roku robi ktoś z rodziny męża dla moich teściów, moi rodzice takiego nie mieli ale wiszą w domu jakieś inne, więc raczej nie pójdę w tym kierunku.
W zeszłym roku zrobiliśmy laurki - dzieci odbiły swoje ręce, ja domalowałam łodygę i wyszedł z tego kwiatek. Robiłam oczywiście na szybko w dniu dziadka, bo nic sobie nie zaplanowałam wcześniej. Teraz muszę poszukać jakiś inspiracji i coś dorzucić :)
No i pewnie standardowo kawa, jakaś bombonierka czy coś w tym stylu. Mam fajny sklep z takimi lokalnymi produktami i często stamtąd coś biorę do takich paczek.
Fajne są też zestawy miodków, np . z rodziny Sadowskich. Sama nie miałam ale w tym roku na DEN panie w przedszkolu dostały od naszej grupy :)
U nas będą kalendarze i kubki ze zdjęciem :)
Również planuje zamówić kalendarz i magnesy ze zdjęciami.
Super pomysły chyba się zainspirujsmy :)
Dość częsty pomysł to kalendarz. U nas przeważnie kawa i czekoladki. DziecI robią laurki.
Ja właśnie Zupełnie nie mam pomysłu Myślę że jakaś laurka to dopiero tak około za rok może dwa wtedy będzie zrobiona faktycznie świadomie muszę na dniach nad czymś pomyśleć potrzebuję prezent dla dziadków od mojego syna czyli cztery sztuki i jeszcze muszę coś wymyśleć dla mojej babci i moich dwóch dziadków Czyli w sumie potrzebuję 7 prezentów w tamtym roku były to poduszki dla wszystkich napisem super babcia super dziadek i pod spodem imię raczej już w tym roku nie będę dublować pomysłów No zobaczymy myślałam nad kapciami ale czy Trafię z rozmiarem dla wszystkich to też jest pytanie
Jeśli ktoś myśli o miodach od braci Sadowskich, to serdecznie polecam - są mega pyszne! Kupowałam dla teściowej na prezent na zeszłoroczne święta :)
w tym roku na dzień babci i dziadka zamówiłam breloczki do kluczy ze zdjęciami: babci z wnukiem oraz dziadka z wnukiem :) myślałam tez o kalendarzu, ale w końcu się rozmyśliłam, chociaż uważam, ze pomysł jest bardzo fajny. Do tego zamówiłam dwa rodzaje smakowych miodkow (choć tym razem już nie od braci Sadowskich a z Bartnika). Ogólnie dokupie jeszcze słodycze takie, jakie lubią dziadkowie i ładnie zapakuje w jakieś pudełko plus oczywiście kartka z życzeniami. planuje tez zrobić laurkę -odbić rączkę synka i dorysować łodyżkę, żeby wyszedł kwiatek :)
w ubiegłym roku były kubki, kartki, kilka wywołanych zdjęć wnusia i słodycze.
U nas słodycze zawsze się sprawdzają ;) wszyscy to łasuchy ;)
Myślałam właśnie, by zakupić, bo pięknie wyglądają i świetnie się prezentują na prezent
Świetny pomysł a tak sie zastanawialam co kupic!
też mi się podoba ten pomysł :) zawsze jest problem co takiego można kupić
Ja polecam też miody od Pasieka na Zastawiu, pięknie pakują, a miody są przepyszne i mają ich naprawdę wiele rodzajów, nawet takich z dodatkami...
Mi mega przypadły do gustu 😍
Na instagramie jest też wiele firm, które wykonują piękne rzeczy z drewna, polecam zajrzeć np do @torobimy. Mega ładne, naturalne rzeczy, mamy od nich personalizowane bombki na choinkę i jestem nimi zachwycona �
Miodzik też słodki pomysł
Ja własnie też chyba jakiś kalendarz zrobię ze zdjęciami Miśki:P
@MałaZołza właśnie jak czytałam Twój komentarz to się sama do siebie uśmiechnęłam, że miałam ten sam pomysł ;) oczywiscie ja odgapiłam z neta ;)
Ja myślę o foto książce, córka akurat 25 końcu rok więc reportaż zdjęciowy z jej roku powinien być dobrym pomysłem 😊