Córce też idą ząbki i gryzie co popadnie. Jak się tylko obudzi to zaraz dobiera się do barierki w łóżeczku, więc muszę kupić tą nakładkę silikonową,która polecacie :)
anaaa u nas też córka upatrzyła sobie buty,konkretnie kapcie :/
Witaj na forum #teamLOVI!
Córce też idą ząbki i gryzie co popadnie. Jak się tylko obudzi to zaraz dobiera się do barierki w łóżeczku, więc muszę kupić tą nakładkę silikonową,która polecacie :)
anaaa u nas też córka upatrzyła sobie buty,konkretnie kapcie :/
Ann moja tak samo, ale w sumie dlatego, że do kapci ma najłatwiejszy dostęp. Wcześniej polowała na moje białe adidasy :/
Szkoda że nie znałam tego patentu z nakładka silikonowa na łóżeczko, bo lakier już jest mocno obgryziony :(
Ja to czasami jestem w szoku co dzeci potrafią wymyślić przecież buty jednak śmierdzą
Też będę musiała kupić ta nakładkę na barierkę.
To nasz gryzł synek wszystkie skoczki w butelkach co chwilę wymieniamy 🙂 jeśli chodzi o pierwsze ząbki trochę marudzi gorzej będą te tylne
U mnie pozostał tylko problem gryzienia szczoteczek do zębów u córki ,która ma 5 lat :) Przy myciu tak gryzie ,że szczoteczki wymieniam na akord :D
U nas po miesiącu używania szczoteczka córki wyglądała bardziej jak szczotka do czyszczenia kurzu, a nie do mycia zębów :D tak gryzła, że wszystkie włosy pomierzwila :D
Mój syn na szczęście tylko smoczki cały czas przegryzał to często było trzeba wymieniać ;) szczoteczki na szczęście nie gryzie tylko ładnie myje zęby ;) jak tak czytam co dzieci robią to doceniam , że mój syn wcale nie jest taki psotnik jak myślałam ;)
Justys no bo czasami właśnie jak usłyszysz co inne dzieci wyrabiają to aż się cieszysz że Twoje to jednak no może nie aniołek ale nie taki diabełek jak się myślało hehe
Mój używa szczoteczki do masażu dziąseł i widać że to przynosi mu ulgę
No właśnie, słysząc jak inni mają z dziećmi, to czasami się idzie załamać, bo inne dzieci takie grzeczne i spokojne, a czasami można się podbudować, bo zawsze mogło być gorzej :D
mi tez sie zawsze wydawało ze moje to urwisy ale zawsze jak ktoś nas odwiedza to mi mówią jakie te moje córki sa kochane i grzeczne :D to mnie zawsze potrafi tak podbudowac :D
Żebyście widziały co dzisiaj mój syn zrobił ze swoją rówieśnicą;) Ja z jej mama pijemy kawę na dole i myślimy, że dzieci ładnie bawią się na górze. Zachodzimy a tam wszystkie doniczki z piachem i wywrócone.. cała góra (ok30kg) piachu aż po korytarz i do łazienki... siałam nasiona na wiosnę i już zaczęły schodzić niektóre.. dzieci całe czarne.. od głowy aż po pampersa i stopy.. jak dwa murzyny :p miałam co sprzątać;)
Hehe dobre ;p znaczy się tobie współczuję sprzątania i bałaganu ;)
Ale jak dzieciaki są cicho, to zazwyczaj coś się dzieje ;p
Ogarnęłam szybko i posiałam wieczorem wszystko ponownie ;) odkurzacz wszystko wciągnął czego nie udało się szufelką zebrać:p dobrze, że nie jest za późno żeby poodsiewac :)
Chciałabym, aby mój syn bawił się ziemia z kwiatków. Robi za to inne psotki. Wsadza palce między futryny, albo szuflady. Boziu to jest dopiero cyrk. Oczywiscie szuflady maja już blokady, drzwi zamykamy regularnie, ale za to poszły kable w ruch … mamy wiszący tv i pod nim niska szafeczke… Teraz trzeba jechać do mrówki po listwy na kable od anteny. Ah te dzieciątka
Justys współczuje sprzątania , ale dzieciaki to jednak maja pomysły xD
my dziś wyszliśmy na spacer i mój starszy ze swoją koleżanka prawie rowiesnica obrali sobie zabawę aby zwisać głową w dół do kosza na śmieci . Jak zaczęłyśmy mówić ze to beee i tak się nie robi to im się za mocno spodobało xD
Oj mają;)
Dobrze, że ich zapach nie odstraszył z tych koszy ;)
a ile mają lat? że takie pomysły im przyszły?
Całe szczęście ten okres w końcu mija :) ale za to później wpadają na inne ciekawe pomysły jak moja córka miała fazę na lizanie podłogi, a im bardziej jej tego zabranialam to ona tym bardziej chciała to robić. Więc przestałam jej zwracać uwagę i szybko o tym zapomniała.
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.