Ja zaslony kupuje w pepco lub sinsay ale te z sinsay to stacjonarnie bo czasami material jest taki dziwny i lepiej to dotknac
Ja zawsze kupowałam. Na Dekoria.pl ale ostatnio kupiłam klasyczne szare w jysk za parę złoty i jestem też zadowolona
Hah widze ze nie tylko ja 3/4 domu mam z pepco i sinsay
Dodatki mają tam bardzo ładne
ja tez lu ie na shein albo temu zamawiac duperele
w poniedzialek maja do mnie dojsc uchwyty do szafek… udalo mi sie za gtosze kupic. W sklepie minimum 10 zl szt a ja za 6 szt plaxe 6.90
No i mam jaja, w pepco kupowałam jakieś 2 mce temu te firanki ze stokrotkami , wczoraj odebrałam od krawcowej te firanki bo w koncu dalam do podciecia , to zamiast 4 mam 3 firanki , tak Pepco pakuje , ani przez myśl mi nie przeszło żeby w sklepie sprawdzać czy sa faktycznie po 2 w opakowaniu
Mi jakby ktoś jakieś super zasłony polecił byłabym Wdzięczna !
No niestety czasem można się natknąć na takie wpadki
Ooo no proszę , kto by pomyślał . Nigdy mi się tak nie trafiło
Tak, bo dodatki mają bardzo ładne i tanie przez co bez żalu można kupić kolejna pierdółke
I można częściej wymieniać dodatki
Tak dokladnie, ale nawet jakby mial wytrzymac rok to i tak warty byl usmiechu syna
To prawda w takiej cenie można sobie pozwolić na częstsze zmiany
Rok nieraz to i tak długo
Zawsze chcialam dostosowywac wystroj do pory roku, ale robilam to tylko na swieta bo bylo taniej. Teraz zaczelam na wszystko, wiosna to kroliczki jajeczka i zajaczki, latem kwiaty i lekkie dodatki typu swieczuszki,a jesien to oczywiscie jeżyki,dynie,kasztany. Kupuje pierdolki w pepco i sinsay.
Musze zrobic takie specjalne kartony podpisane porami roku, bo np teraz kupilam super dekoracje ktore moge schowac i wystawic za rok
Moja corka nie wyszłaby od Ciebie z domu , to mała kocia mama
Tak samo jak mój syn ,
Piekny
czy może zdecydowalas sie juz na jakis ?