Dziewczyny , gdzie kupujecie dywany do pokojów dzieci ?
mam upatrzony on line w klasy ze zwierzątkami do pokoju córki, bo ciężko mi jechac i kupić stacjonarnie, nawet powiem że nie mam siły łazić po sklepach a tak to dowiezie kurier pod drzwi i z głowy
Ooo ten , wydaje się milusi, a że ona kocha zwierzątka , zwłaszcza KOTY

Piekny
Ja zamawialam do pokoju syna duuuuzy w miasto ( ulice, bank, szpital i inne budowle) i zdecydowanie wybralam online, sprawdzalam opinie i oczywiscie czy dany sklep istnieje. Zamowilam i dostalam pod drzwi. Syn zadowolony od kilku lat
Ja zawsze kupuje w sklepie fachowiec , syn ma dywan na całej podłodze ostatnio właśnie też miał tę ulicę itd , obecnie cały szary bardzo mięciutki
Ja kupilam dywan na temu dla synka i jestem mega zadowolona Wygodnie, kurier pod drzwi i zero latania po sklepach… online masz duzy wybor – na allegro sporo fajnych dywanow z uliczkami czy zwierzatkami, w komfort tez sa ladne dzieciowe wzory, a w dywanowo.pl albo benuta znajdziesz cos bardziej stylowego i mieciutkiego. Jeszcze widzialam w ofercie takie, ktore mozna prac w pralce i to jest sztos przy dzieciach
Opinie i wiarygodność w necie to podstawa jak kiedyś pisałyśmy:)
On mi od razu wpadł oko ,pasuje mi dla Córy
Mają tam duuuzy wybór , ale nie przyszedl Ci wymięty,pognieciony bo był złożony np w kwadrat ? tez Temu brałam pod uwagę , hmm ale boje się że przyjedzie taki powyginany że będzie trzeba czasu żeby się odgiął
A to na 2 latka chce zrobić pokój Olusi na górze wiec mam mc żeby się uwinąć ze wszystkim z temu zamówiłam naklejki na ścianę , z Sinsay krzesełka dzieki Tobie @Mamina
i tak biore się za dywan teraz
A mają sklep on line? Patrzę ale nie widzę, sa tylko panele, drzwi i to chyba nie ta stronka
Ooo ten jest piękny , też mam w planach zmianę dywanu i będę kupować online
Teraz jak tak jestem w trakcie szukania dywanu to wydaje mi się że większość wzorów co jest dostępne u nas to jest na temu i wiele tańsze .
Pokaż efekt końcowy jak zrobisz wszystko
Kurcze fajny l. Też niedługo będę kupować. Nie przyszedł pognieciony bardzo?
I jak byś też na jakiś się zdecydowała podziel się odrazu jakością i czy jesteś zadowolona, jak już pisałam również szukam ale ja jeszcze na nic się nie zdecydowałam
Dzieki mnie ? 🩵 ale ze dlatego ze dalam kod znizkowy czy ze ciągle pisze o tym sklepie ? Hahaha
Też już od jakiegoś czasu próbuję kupić dywan. Co prawda nie do pokoju dziecięcego a do sypialni. Przejrzałam całe allegro i nie znalazłam nic ciekawego. Sporo tam dywanów prosto z temu. Miałam kiedyś taki dywan i jego zaletą było to, że łatwo się go prało w pralce, ale po kilku praniach nadawał się już tylko do wywalenia. Teraz chcę kupić coś porządniejszego.
Przejrzałam wasze propozycje i podoba mi się jeden dywan ze sklepu dywanowo.pl, @Natalia92 zamawiałaś może jakiś dywan od nich? Możesz wypowiedzieć się jak z jakością?
Też chcę urządzić pokój synka na jego 2 urodzinki, ale mam jeszcze na to 3 miesiące, więc poczekam z zamawianiem wszystkiego.
A te naklejki są tak duże jak na obrazku pokazują ? Bo też na nie patrzyłam i boję się że przyjdą za małe
Nie wiem jak na Temu ale na Shein sa opisane ile maja cm i jak mozna je rozciagnac ( w sensie zostawiac wieksze odstepy miedzy jedna a druga naklejka gdy sa np 3 malpki )
Ze ciągle piszesz a masz kody zniżkowe , ooo to chetnie kolejnym razem skorzystam, teraz byla dostawa za darmo
Poki co dziala kod na 10%
Justynafranczak10