Dywany, wykładziny, firany ,zasłony

Też wolę przez internet, bo stacjonarnie ciężko coś ładnego znaleźć

Ale on jest genialny !

Ja dopiero będę kupowała jak córka przeprowadzi się do swojego pokoju więc jeszcze trochę. Ale pewnie że się podzielę opinią

Kurczę chyba nie mają , bo ja zawsze zanim pojadę to dzwonię i pytam czy mają coś na stanie

My mamy u corki okragly puchaty rozowy kupilam w agata meble a synek ma taki w autka i drogi bo uwielbia takie rzeczy :wink:

Edytuje post

A gdzie kupujecie zasłony, firanki? :slight_smile:
Macie jakieś na długość 240 cm ? Zazwyczaj sa na 260 i bede musiała je skracać za każdym razem :frowning:

Na allegro jest pełno tego. Ja zamówiłam welurowe i jestem bardzo zadowolona. Do córki kupowałam zaciemniające ma przelotkach na 250 i też są super

Ja to akurat kupuje materiał na firany/zasłony, a mama jest krawcową to mi szyje. A tak to wiem,że kupują w Homli lub Allegro

Przyszedl, po odkurzebiu i niecalej godzinie jak widac.nie ma sladu :slight_smile:

1 polubienie

To prawda… dalam.za.niego ok 130zl i jestem zadowolona.mamy juz 5 miesiecy :slight_smile: i jak widac po zdjeciu jest ok :slight_smile:

Tak, jakoxciowo dobrze trafiłam, potrzebowalam czegow do salonu… teraz jak to u kobiety zmiana koncepcji i jestem team bez dywanu :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ja kupowałam materiał w sklepie typowo z firanami i zasłonami, babcia krawcowa nam skróciła i wszyła taśmy :slight_smile:

Też dotąd byłam team bez dywanów, ale mamy w większości domu kafle. Teraz latem ogrzewanie podłogowe jest wyłączone więc są wiecznie zimne. Chcę chociaż do sypialni koło łóżka mały dywan kupić i jak będę robić pokoik dziecku to tam też.

Też nie lubię dywanów. Ale jednak przy łóżku córka ma mały dywan i wyniki też kupię. U nas wszędzie ogrzewanie podłogowe więc dywan nie może być tez duży żeby ciepła nie zatrzymywał

No też nie lubię ani firan ani dywanów , kurz tylko w tym .
Na górze w pokojach nie mamy podłogówki , tylko w garderobie i łazience . A dywanik bedzie miękki dla córeczki plus mam firanki w stokrotki akurat ktore krawcowa podcina

Też jestem team bez dywanów. Jedynie mamy małe dywaniki w łazienkach, pod wanna i prysznicem, a tak to nic. Ale mamy też ogrzewanie podłogowe, więc ciepło w nogi.

1 polubienie

A u mnie w sypialni nowe firsnki i zasłony z Ikea. Bardzo lubię zaslony do ziemii, dają dużo przytulności.

Pewien czas też tak wisiały u nas , ale corka latając po pokoju i chowając się za nimi przewracała się o nie :confused: ślizgały się jej nóżki na nich :frowning: stąd muszę szukac na 240 albo poprostu je dawać do podcięcia.

Ciekawe jak z utrzymaniem takiego dywanu jasnego , ten wzór też mi się podoba .

Rzeczywiście dobrze wygląda . Jak co to zawsze można odesłać pewnie i za darmo .

1 polubienie

Ja tez jestem team bez dywanow. Dywan ma tylko syn na polowie podlogi w pokoju. Za duzo sie tam w tych dywanach dzieje, blee. Poza tym mam koty ktore by zostawialy tam mnostwo siersci.
Nie mam tez firan i zaslon wlasnie ze wzgledu na koty. Zawsze mi sie podobaly takie lekkie delikatne, a nie takie ciezkie no ale to oznaczalo ze moje koty by je drapaly wiec finalnie odpuscilismy. Mamy tylko rolety i duuuuze okna. W nowym domu jednak z pewnoscia postawimy na lekkie firanki i zasłonki ( bardziej dekoracyjne niz zeby zaslanialy)