Hahaha dlatego wkladka laktacyjna lepiej sie prezentuje;) hehehe ale tego sie nie spodziewal hihi;)
Ja ostatnio te zrobilam zapas czosnku bo nie mialam;)
Witaj na forum #teamLOVI!
Hahaha dlatego wkladka laktacyjna lepiej sie prezentuje;) hehehe ale tego sie nie spodziewal hihi;)
Ja ostatnio te zrobilam zapas czosnku bo nie mialam;)
Mi ostatnio babcia dała swojski czosnek bo też się skończyły zapasy :)
a co z tą podpaską robicie ?
Na tą podpaskę daje się olejki eteryczne i przykleja blisko łóżka dziecka. Coś jak te plastry do aromaterapii
oo to też super pomysł
cczosnek musi być zmiażdzony, to wtedy najlepiej działa;)
zamiast podpaski lepiej wygladają kółeczka laktacyjne;)
co do czosnku nie rozgniecionego pewnia by działał ale dużo słabiej;/ ale szczerze mowiac zapach w domu po takiej terapii jgałgankowej jest niezbyt przyjemny;)
Chyba wolałabym jednak zastosować wkładki laktacyjne:D nawet kiedy ktoś zobaczylby to lepiej wyglądają;)
Aniss już mi to nawet nie przeszkadza, byle dziecię się nie męczyło. Jeśli chodzi o zmiażdzony to wtedy wydziela się ten naturalny antybiotyk.
super pomysł zostało mi sporo po karmieniu więc mogę je użyć w ten sposób zawsze jak ktoś wejdzie do pokoju to się nie przerazie :)
Nie no pewnie jak dziala to warto ja jeszcze nie stosowalam ale zapas czosnku w lodowce jest ;) oby nie trzeba bylo go uzywac;) ale to dopiero poczatek jesieni;)
U mnie.chlopcy cały październik chorują.. w sumie z nami na zmianę.. ciekawe jak będzie później kiedy młodszy pójdzie do zlobka..
U nas jest podobnie 🤪
Jeśli masz wkładki to jak najbardziej :) a jeśli nie to zawsze możesz z podpaski jakiś ciekawy wzorek wyciąć :D Nie powinna się rozlecieć na części :)
po gałganku śmierdzi czosnkiem.. mąż poszedł do salonu spać
Hehe a to gałgan przegonił meża ;)
Dokladnie :) teraz męczy go katar ale o gałganku nie chce słyszeć :D woli się pomęczyć . a wiadomo jak to chłop z katarem :D
MamuśkaJuliiijana ja jak patrzyłam jak Michalina się męczy to stwierdziałam że przeboleje ten zapach.
Nie robiłam nigdy galganka ale ten zapach już mnie odraza :) wolę inhalacje z soli, gotowanie olejku eukaliptusowego. u nas sprawdza się fajnie nasometin- spray do noska
czosnek ma swój specyficzny aromat;( niestety;( ale ja nauczyłam sie go dodawac do potraw ) moze nie za dużo ale zawsze do miesa coś tam dorzuce ;) na smaka;)
Dobrze jest właśnie przemycać czosnek. Babcia mi mówiła, że kiedyś to każdy jadl zabek czosnku dziennie na zdrowie ;) szkoda jedynie, że ten zapach pozostaje :D
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.