My mamy pralkę w kotłowni i to nam się sprawdza, bo łazienka jest mała.
Fajnie że wam się sprawdza , dobrze jak nie trzeba daleko biegać z praniem . ![]()
Wroce z wakacji i podesle kuchnie ![]()
Gdzie odpoczywasz ?
Darlowko
po raz.drugi w tym roku ;p zakochalam sie w tej miejscowosci ![]()
i jaka pogoda jest ?
Ooo super
![]()
Świetne rozwiązanie Pralka w kotłowni to dobra opcja przy małej łazience więcej miejsca i mniej hałasu w części mieszkalnej ![]()
Tak jeśli chodzi o hasłas to dobrze jak jest w pomieszczeniu gospodarczym
Hałas nam specjalnie nie przeszkadza, ale kiedyś, jak będziemy mieli swój domek, na pewno pralkę zrobimy w łazience i w kotłowni, zwłaszcza że przy warsztacie fajnie mieć osobne miejsce do prania rzeczy zabrudzonych od smarów.
Moja mama ma właśnie jedną pralkę w kotłowni i pierze w niej robocze ubrania. Swoje z pracy, taty z budowy, czy po prostu ubrania z ogrodu. Fajna opcja, jeśli ma się na to miejsce
Ooo i fajnie, bynajmniej nie trzeba sie martwić, że się pobrudzą te lepsze rzeczy
Super rozwiązanie. Jak jest miejsce, to naprawdę warto, osobna pralka na robocze ubrania to wygoda i praktyczność, no i reszta prania zostaje czysta i bez zapachu smarów czy ziemi.
No dokładnie, rewelacyjna wygoda
Jeśli ma się mechanika w domu to na pewno dobra opcja
U nas też będzie całkiem daleko od wszystkich pokoi w pralni
Jeśli ma się pranie mocno zabrudzone to super sprawa jak się ma tyle miejsca
Ja na szczęście nie mam takiego prania , bo jest to pewnie uciążliwe i zapachy są jak się odrazu nie wypierze
Najlepiej jest od razu wyprać rzeczy, bo im dłużej stoją, tym trudniej później pozbyć się zapachu.
To na pewno ten zapach może stać się ciężki