Dwie łazienki wanna i prysznic

My mamy pralkę w kotłowni i to nam się sprawdza, bo łazienka jest mała.

Fajnie że wam się sprawdza , dobrze jak nie trzeba daleko biegać z praniem . :wink:

Wroce z wakacji i podesle kuchnie :slight_smile:

Gdzie odpoczywasz ?

Darlowko :wink: po raz.drugi w tym roku ;p zakochalam sie w tej miejscowosci :wink:

i jaka pogoda jest ?

Ooo super :smiling_face_with_three_hearts: :smiling_face_with_three_hearts:

Świetne rozwiązanie Pralka w kotłowni to dobra opcja przy małej łazience więcej miejsca i mniej hałasu w części mieszkalnej :blush:

2 polubienia

Tak jeśli chodzi o hasłas to dobrze jak jest w pomieszczeniu gospodarczym

1 polubienie

Hałas nam specjalnie nie przeszkadza, ale kiedyś, jak będziemy mieli swój domek, na pewno pralkę zrobimy w łazience i w kotłowni, zwłaszcza że przy warsztacie fajnie mieć osobne miejsce do prania rzeczy zabrudzonych od smarów.

Moja mama ma właśnie jedną pralkę w kotłowni i pierze w niej robocze ubrania. Swoje z pracy, taty z budowy, czy po prostu ubrania z ogrodu. Fajna opcja, jeśli ma się na to miejsce

1 polubienie

Ooo i fajnie, bynajmniej nie trzeba sie martwić, że się pobrudzą te lepsze rzeczy

1 polubienie

Super rozwiązanie. Jak jest miejsce, to naprawdę warto, osobna pralka na robocze ubrania to wygoda i praktyczność, no i reszta prania zostaje czysta i bez zapachu smarów czy ziemi.

No dokładnie, rewelacyjna wygoda

Jeśli ma się mechanika w domu to na pewno dobra opcja

U nas też będzie całkiem daleko od wszystkich pokoi w pralni

1 polubienie

Jeśli ma się pranie mocno zabrudzone to super sprawa jak się ma tyle miejsca

1 polubienie

Ja na szczęście nie mam takiego prania , bo jest to pewnie uciążliwe i zapachy są jak się odrazu nie wypierze

1 polubienie

Najlepiej jest od razu wyprać rzeczy, bo im dłużej stoją, tym trudniej później pozbyć się zapachu.

1 polubienie

To na pewno ten zapach może stać się ciężki

1 polubienie