Tak to prawda w łazience jest najwygodniej koło kosza do prania mamy , w przyszłości chce mieć w pralni w osobnym pomieszczeniu
Ja już też się nie mogę doczekać , mamy mieć właśnie pralnię , dużą garderobę i łazienkę dla gości dodatkową ale niestety na to trzeba jeszcze trochę poczekać
Też marzy mi się kiedyś osobna pralnia – wszystko w jednym miejscu, porządek i zero biegania z rzeczami po całym domu ![]()
Oj tak, my też czekamy na lepsze czasy, może w końcu ceny trochę spadną i będzie łatwiej to wszystko zrealizować, warto poczekać ![]()
Extra sprawa jak ktoś ma takie możliwości ![]()
No, można tylko pozazdrościć ![]()
Dokładnie, z resztą ja uważam, że intymniejsze rzeczy mam w sypialni, a nie łazience. Co mi ktoś tam znajdzie, co najwyżej papier toaletowy i maszynki do golenia ![]()
![]()
No w kuchni to wgl masakra , najlepiej pod samą górę kurz i tłuszcz wszystko się osadza
Ja jednak w kuchni sobie nie wyobrażam, zawsze byłam zwyczajna żeby to była łazienka
Dokładnie ja też lubię jak jest większa przestrzeń w domu .
No właśnie, dlatego my się zastanawiamy, żeby w końcu to zrobić i mieć spokój
Haha, no właśnie. Sypialnia to bardziej nasza strefa prywatna, a łazienka to jednak bardziej praktyczne miejsce na codzienne rzeczy.
Łazienka to dla mnie naturalne miejsce na takie rzeczy.
A powiem ci nie ma tragedii, ja miałam ją zabudowaną, więc nie było jej w ogóle widać, po prostu odeszła mi wtedy jedna szafka, no ale łazienka była na tyle mała, że pralka by ją całkowicie zagraciła, więc musiało być tak jak było ![]()
No dokładnie, ja w łazience z intymnych rzeczy to trzymam jakieś podpaski i tampony, ale to przecież naturalne u każdej kobiety, więc jakby ktoś znalazł, to nie czułabym żadnego dyskomfortu
Dokładnie, to zupełnie normalne rzeczy i nie ma się czego wstydzić.
Też tak uważam że w łazience to raczej chociażby to nikt nic nie znajdzie zwykle tam nikt nic takiego nie trzyma ![]()
Normalna część życia
Może jak już wychowamy dzieci to wyremontujemy mieszkanie z tymi wszystkimi udogodnieniami. Sypialnię dzieci zamienię na pralnio- garderobę ![]()
Dzieci wyfruną z gniazda, a Ty w końcu zrobisz z mieszkania swoje małe królestwo z pralnio-garderobą,