kurde ja to tyle chyba nie mam w szafkach ;)
wiecie jak patrzalam na vinted to nie chcialo mi sie bawic w pojedyncze sprzedaze o 1 2 zl po mlodym.
finalnie sprzedalam wyprawke na pierwsze pol roku za 100 zl, ktos sie napewno ucieszyl jak dostal wielki karton ciuchow, a ja nie chcialam wyrzucac, z kolei nie mialam nikogo komu moglam to oddac
No to ktoś trafił super okazję a Ty się pozbyłaś wszystkiego i masz satysfakcję że się nie wyrzuci tylko komuś się przydało a i kasa wpadła
Kasia wow sporo :D ale ja miałam chyba ze 150 na początku. Teraz 40 parę mi zostało jakoś ogłoszeń
Teraz po drugiej corce będę robić paczki Poprostu bo i tak będę musiała to wywieść do babci nie będzie pół dnia potem szukać jednego bodziaka 😂😂😂
Kasia to poszalałaś:D no wiecie fajny jakiś zestaw, ale jak ktoś robi np body spodenki i sweterek a nie ze 5 szt bodów 5 szt spodenek bo np ktoś nie potrzebuje tyle, wiec wychodzę, z założenia ze lepiej jednak pojedyncze ogłoszenia a ktoś sobie weźmie skompletuje zestaw z naszych ogłoszeń...
Anabana super pomysl ja podobnie zrobilam.ostatnio jak dziewczyna odemnie kupowala chcisla upust chyba z 5 zl wiec sie zapytala czy woli upust czy gratis wybrala gratis i dopchalam.jej drugie tyle ;)
Idziemka ja myslalam zw.wola zestawy wieksze ale.moze masz racje musze zmodyfikowac ogloszenia ;)
Ja nie umiem sprzedać zestawów, ode mnie jednak sami sobie kompletują zestaw. Jak miałam paczki to kompletnie nie umiałam nic sprzedać
Tez tak będę robić
ale już nie pamietam kiedy ktoś pisał o coś :(
Takie paczki super sprawa, ale też fajnie sobie podobierać osobno :) ja w ogóle nie umiem sprzedawać na vinted 😅
ja to w ogole jak zamawiam dla dzieciaka z vinted rzeczy to rzadko kiedy przychodzi tylko to, co zamowilam.
mam wrazenie ze kazda z nas sie pozbywa tak rzeczy :D
To fajnie, że przesyłają więcej ale ciekawe czy wszystko w dobrym stanie
Anabanana to dobry patent na pozbycie się dodatkowych rzeczy które się nie sprzedają jakiś czas:D
Wiecie to chyba tak jest jak mowicie aby wypchnac ;) a moze komus sie przyda ;)
Jak nie to wyzuci ale zawsze do piasku mozna cos tam ubrac chyba kazde dziecko tam jednak chodzi;)
Dokładnie albo samemu można oddać komuś bardziej potrzebującemu
Niestety już wiele razy widziałam jak na fb ktoś oddaje wózek
a potem go sprzedaje na innej grupie :(
Kasia ja tak miałam oddałam pani z bloku zabawki , wózek dla dzieci do zabawy jak nowy a ona wystawiła na olx :(
Masakra :( ludzie polują na łatwy pieniądz :(
To jest przykre kurczę :(
mjak potrzebowała na mleko czy kaszkę mogła powiedziec
Ewelkar a moze juz sie nie bawili?
W sumie wyzucic nie wyzucą a oddac nie zawsze jest komu