Niby ta dostawka służy krótko ale zawsze można ją sprzedać :) albo kupić używaną. Takie rzeczy jak się wystawia to szybko znikają z aukcji więc widać że jest zainteresowanie nawet na używane
Oliwierja bo to się krótko używa więc nie jest zniszczone... a zawsze cena mniejsza jakby nie patrzeć...
Sama kupiłam używane za 170 zł
a przecież nowe to 500zl min
tak jak moja córeczka to używała ledwo 6 miesięcy ale zawsze mieliśmy kokon w łóżeczku i w nim spała
teraz tez kupiłam ta ‚dostawkę‚’ kinderkraft sofi używana za polowe ceny
a jak nowa co dziecko może jej używać drugie tyle
odkąd wyszło to mi się marzyło to łóżeczko od chicco next to me Forever
ale niestety nasza sypialnia nie pozwala na dostawkę przy łożku tylko obok :(
Ewelka suoer,że zaakceptowal jednak zwykle łóżko. Nie musicie kombinować
Mysle ze jak jest taka roznica w cenie to ludzie wola jednak uzywane jak ktos krotko uzywal to w zasadzie jak nowe a cena o polowe nizsza a jak chce potem sprzedac to tez mu sie to zwroci
Ewelka moja też w takim spi i sama zasypia bez problemu:>D
Idziemka super:) obawiałam się bo córka to musiała być bujana na rękach i tak po odłożeniu budzila się ale synek na szczęście zasypia z pieluszka i niema problemu
Dokładnie więc nawet jak się kupi nowe to potem można sprzedać prawie za podobna cenę
Oliwierja racja dużo osób tak robi właśnie 😉
Ewelkar nie chwal dnia przed zachodem słońca ;)
to juz lepiej kupić nowy za pare groszy więcej niż używany
bynajmniej tak ja uważam
wiadomo sama nie Lubie sprzedawać czegoś w idealnym stanie za polowe ceny
ale zazwyczaj jak wiesz czego szukasz to ceny sa bardzo bliskie siebie
ja szukałam baby hug od chicco chyba z 4 miesiące bo chciałam białe gdzieś w okolicy żeby odebrać
i żeby nie było droższe niż te 600 zl
wiadomo jeszcze trzeba dokupić milion rzeczy do tego :L
ale sie udało
Kasia to super ze sie udało coś znaleźć 😁
Ale nigdy nie przewidzi jak czesto sie go bedzie uzywalo ;)
Ja tez lubie nowe rzeczy ale nie wiem czy dostawki bym nie kupila uzywanej wlasnie za ta polowe ceny ;)
Aniska do prawda. Ja dlatego też jak robiłam listę do kupienia rzeczy dla córki rozgraniczałam co warto kupić nowe a co nie . Na ten przykład zamiast dostawki mam kosz mojzesza w którym moja córka spi codziennie w nocy oraz łóżeczko w którym spi w dzień kupilam używane w bardzo dobrym stanie. Co prawda naszukałam się ale było warto bo zaoszczędziłam troche pieniędzy na inne rzeczy do kupienia .
Dobrze ze mamy troche czasu na wyprawke ze dziecko nie rodzi sie w ciagu miesiaca ;)
Mozna sobie wtedy poszperac w necie i cos znaleźć wyssukac w okaxyjnej cenie;(
ten czas i tak zdecydowanie za szybko leci :L
oj tak, zdecydowanie za szybko:(
z jednej strony dobrze a z 2 strony przez ten czas oczekiwania kupuje sie tyle glupot ze nie wiemc zy czas dziala na korzysc
Oj tak, też mam 5rovhe rzeczy które się nie przydały ale można zawsze sprzedać czy oddać
ja mam na vinted juz z 200 ogłoszeń
a jak córka zacznie wyrastać to juz sprzedaje wszystko po jednej i drugiej jak sie nie przyda