Domowe testy

Oo widzisz , to na prawdę dobrze trafiłaś

To nawet nie wiedziałam, że w PZU takie pakiety sa

Ja już mam od kilku lat z pracy i na początku było super bo mają swoje placówki otwarte i tam swoich lekarzy plus mieli bardzo dużo podpisanych umów zewnętrznych z różnymi lekarzami, klinikami itd . Teraz głównie stawiają na swoje placówki i w Gdańsku są dwie spore ale z terminami już gorzej niż kiedyś .

W luxmedzie czasami zwracają koszty u innych

W pzu też jest refundacja ale to jest taki częściowy zwrot . Mają jakieś tam swoje tabelki z przedziałami . Ja chodzę prywatnie do ginekologa i płacę 250 zł to mi pzu zwraca 115 zł .

1 polubienie

To naprawdę super cena

Na wizytach nie zbankrutowałam. Fajnie właśnie, że ta refundacja zawsze to mniejsze koszty .

To u nas tak samo jak coś to na sor , a jak kazała mi pisać wiadomości to do dziś widzę że są nie odczytane :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::sweat_smile:

Ale ja nie miała jakiś lepszych relacji z lekarzem. W sensie to nie był mój lekarz od zawsze tylko właśnie lekarz ginekolog na czas ciąży

No ja tak samo , ale kazała pisać jak coś nie tak . Tyle problem że nie odpisywała :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::rofl:

Hahaha no tak to jest z tymi lekarzami