Ooo to jakas nowowosc ? Ma ktos juz go ?
My podgrzewacza na początku nie potrzebowaliśmy że względu na mleko małej które nie mogło stać, a wodę ogarnialismy w czajniku z podgrzewaniem do odp temperatury, ale teraz jak młoda jest strasza i nastąpiła zmiana mleka oraz częstsze wyjazdy to by nam się przydał ![]()
Ja mam podgrzewacz z Canpol 7w1 dostaliśmy w prezencie ciekawa jestem jak by się sprawdzał z Lovi widzę że zdecydowanie mniej miejsca by zajmował
u nas podgrzewacz działa prawie 24h ![]()
A taki bidon z Lovi zmieści się do tego podgrzewacza ? Moje dziecię jak się budzi w nocy coraz częściej pije … ciepłą wodę
tylko że on chce ją już teraz zaraz a nie jak się czajnik podgrzeje
Tego typu bidon? Jeżeli tak to zmieści się, ale bez tych rączek
pamiętam,że jak wkładałam butelkę to jeszcze trochę miejsca obok było, na coś szerszego
ale jak chcesz to wyjdę na strych (bo póki co tam czeka podgrzewacz na kolejne dziecko
) i sprawdzę czy w całości wejdzie ![]()
Haha no wiadomo, że nie będzie czekał, woda ma być tu i teraz ![]()
Nie muszę mieć tych rączek przypiętych , w sumie jak butelka Mammafeel się mieści to bidon jest mniejszy ![]()
Ciekawe czy te uchwyty by nie przeszkadzaly
No to na pewno da rade ![]()
Jak dziewczyny obstawiacie kiedy teraz wyniki
ja to nie liczę na nagrodę ale wy pewnie nie możecie się doczekać ![]()
Ja we wrześniu byłam mało aktywna, dopiero w ogóle dzisiaj zdałam sobie sprawę, że już nie wrzesień ![]()
myślę, że będą w okolicach 10
Też jestem ciekawa komu się udało bo tu dużo aktywnych mam jest
pewnie do połowy miesiąca będą
Tez mi sie wydaje ze kolo 10 lub 14 bede wyniki ![]()
Oby jak najszybciej ![]()
![]()
![]()
![]()
To prawda ten miesiac tak szybko zlecial ![]()
![]()
Oj mi też jakoś zleciał ten wrzesień nie wiadomo kiedy.
Też tak myślę ![]()
Faktycznie dużo mam jest we wrześniu, ale jest 20 nagród to każda aktywna cos wygra ![]()
Chyba doszło troszkę mamuś ![]()
Dochodzą, odchodzą i tak w kółko hahaha. Napewno się doczekamy wyników i napewno mamuśki wygrają chociaż ostatnio było tylko 18 osób. Więc ciekawe jak będzie teraz