Dołącz do programu testowego #teamLOVI we wrześniu!

Ooo to jakas nowowosc ? Ma ktos juz go ?

My podgrzewacza na początku nie potrzebowaliśmy że względu na mleko małej które nie mogło stać, a wodę ogarnialismy w czajniku z podgrzewaniem do odp temperatury, ale teraz jak młoda jest strasza i nastąpiła zmiana mleka oraz częstsze wyjazdy to by nam się przydał :sweat_smile:

Ja mam podgrzewacz z Canpol 7w1 dostaliśmy w prezencie ciekawa jestem jak by się sprawdzał z Lovi widzę że zdecydowanie mniej miejsca by zajmował :heart_eyes: u nas podgrzewacz działa prawie 24h :sweat_smile:

1 polubienie

A taki bidon z Lovi zmieści się do tego podgrzewacza ? Moje dziecię jak się budzi w nocy coraz częściej pije … ciepłą wodę :laughing: tylko że on chce ją już teraz zaraz a nie jak się czajnik podgrzeje

Tego typu bidon? Jeżeli tak to zmieści się, ale bez tych rączek :smile: pamiętam,że jak wkładałam butelkę to jeszcze trochę miejsca obok było, na coś szerszego :smiley: ale jak chcesz to wyjdę na strych (bo póki co tam czeka podgrzewacz na kolejne dziecko :smile:) i sprawdzę czy w całości wejdzie :slight_smile:

Haha no wiadomo, że nie będzie czekał, woda ma być tu i teraz :smile:

1 polubienie

Nie muszę mieć tych rączek przypiętych , w sumie jak butelka Mammafeel się mieści to bidon jest mniejszy :crossed_fingers:

1 polubienie

Ciekawe czy te uchwyty by nie przeszkadzaly

No to na pewno da rade :smiling_face:

Jak dziewczyny obstawiacie kiedy teraz wyniki :grin: ja to nie liczę na nagrodę ale wy pewnie nie możecie się doczekać :grin:

Ja we wrześniu byłam mało aktywna, dopiero w ogóle dzisiaj zdałam sobie sprawę, że już nie wrzesień :rofl::rofl:myślę, że będą w okolicach 10

Też jestem ciekawa komu się udało bo tu dużo aktywnych mam jest :blush: pewnie do połowy miesiąca będą

Tez mi sie wydaje ze kolo 10 lub 14 bede wyniki :wink:

Oby jak najszybciej :blush::blush::blush::blush:

1 polubienie

To prawda ten miesiac tak szybko zlecial :melting_face::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Oj mi też jakoś zleciał ten wrzesień nie wiadomo kiedy.

Też tak myślę :smile:

Faktycznie dużo mam jest we wrześniu, ale jest 20 nagród to każda aktywna cos wygra :star_struck:

Chyba doszło troszkę mamuś :grin:

Dochodzą, odchodzą i tak w kółko hahaha. Napewno się doczekamy wyników i napewno mamuśki wygrają chociaż ostatnio było tylko 18 osób. Więc ciekawe jak będzie teraz

2 polubienia